Διαγωνισμοί

Κερδίστε 2 συσκευασίες του αγαπημένου σας Nescafé

23 Δεκεμβρίου 2015
25110 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Κερδίστε 2 συσκευασίες του αγαπημένου σας Nescafé

Ο καφές είναι αγαπημένη συνήθεια των Ελλήνων! Σήμερα ο NESCAFÉ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, συντροφεύοντας κάθε στιγμή της μέρας μας με το υπέροχο άρωμα και τη μεστή του γεύση. Χαρίζουμε σε 5 τυχερούς 10 συσκευασίες Nescafé και συγκεκριμένα 1 συσκευασία Nescafé Classic και 1 συσκευασία Nescafé Classic Decaf στον καθένα όπως επίσης και 1 ποτήρι Nescafé.

Μάθετε για τον κάθε καφέ:

frappe kanonikosNescafé Classic

Φτιαγμένος από διαλεχτούς κόκκους καφέ, που καβουρδίζονται, αλέθονται και φιλτράρονται φυσικά, ο καφές Nescafé Classic ξυπνάει τις αισθήσεις μας κρατώντας μας συντροφιά με τη γνωστή αγαπημένη του γεύση.

 frappe decafNescafé Classic Decaf

Η ίδια εκλεκτή γεύση του Nescafé Classic με την φυσική διαδικασία καβουρδίσματος, άλεσης και φιλτραρίσματος ...αλλά χωρίς καφεΐνη.

 Νικητές Διαγωνισμού:

 1. Αναστασία Κοβούσογλου
 2. Ελένη Mαγειροπουλου
 3. Κωνσταντίνος Μάντσος
 4. ΕΛΕΝΗ ΤΑΚΕΛΑ
 5. Δημήτρης Σκουράκης

Όροι συμμετοχής:

 • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου 5 νικητές θα κερδίσουν από ένα πακέτο ο καθένας που περιλαμβάνει 1 συσκευασία Nescafé Classic και 1 συσκευασία Nescafé Classic Decaf όπως επίσης και 1 ποτήρι Nescafé, με δεκτές συμμετοχές ως την Τετάρτη 30/12/2015 και ώρα 14.30.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
 • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
 • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του medNutrition.gr.
 • Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής:
  Για τους κατοίκους Αθηνών, παραλαβή τους από το γραφείο του medNutrition στο Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21.
  Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.