Νέα - Ειδήσεις

Συνεχίζεται για 2η χρονιά η συνεργασία της FrieslandCampina Hellas με το medNutrition.gr

14 Ιουλίου 2015
7080 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Συνεχίζεται για 2η χρονιά η συνεργασία της FrieslandCampina Hellas με το medNutrition.gr

Η FrieslandCampina Hellas με το προϊόν FINA υποστηρίζει με συνέπεια επί σειρά ετών όλους όσους φροντίζουν την υγεία και τη διατροφή τους, προσφέροντας ένα κίτρινο τυρί που συνδυάζει την υψηλή διατροφική αξία με την πλούσια γεύση. Το FINA αφήνεται να ωριμάσει για τουλάχιστον 4 μήνες, διατηρώντας όλη την γεύση του κίτρινου τυριού. Αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να καταναλώνουν προϊόντα άριστης ποιότητας που στηρίζουν έναν υγιεινό τρόπο διατροφής, καθώς έχει μόνο 10% λιπαρά. Δεν υπάρχει κίτρινο τυρί με λιγότερα λιπαρά!

Στα πλαίσια προώθησής του, το ελαφρύ κίτρινο τυρί FINA ξεκινά τηλεοπτική και ραδιοφωνική καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «Η επιλογή που με στηρίζει» προβάλλοντας το προϊόν ως υποστηρικτή στους στόχους μας για μία υγιεινή διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Η συγκεκριμένη καμπάνια έρχεται να προστεθεί σε μία απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ της FrieslandCampina Hellas και του medNutrition, του πρώτου portal διατροφής σε Ελλάδα και Κύπρο, που συνεχίζεται για 2η χρονιά μέσω του FINA. Στο ειδικά διαμορφωμένο portal οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν αξιόπιστη επιστημονική ενημέρωση σε θέματα διατροφής, καθώς επίσης να ανακαλύψουν τις γευστικές και υγιεινές συνταγές που μπορούν να δημιουργήσουν με το αγαπημένο κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών FINA. Ταυτόχρονα, η συνεργασία περιλαμβάνει την παροχή ενημερωτικού υλικού για τα θρεπτικά χαρακτηριστικά του FINA στους συνεργαζόμενους διατροφολόγους ώστε να προσφέρουν με τη σειρά τους στους καταναλωτές μια πληρέστερη πληροφόρηση για το προϊόν.

Το FINA προσκαλεί όλους όσους ενδιαφέρονται για την υγιεινή διατροφή, να εμπιστευτούν το κίτρινο τυρί με τα χαμηλά λιπαρά, μόνο 10% και την πλούσια, γεμάτη γεύση! Γιατί η ισορροπημένη διατροφή έχει σήμερα τον υποστηρικτή της.

Σχετικά με την FRIESLANDCAMPINA

Η FrieslandCampina, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο, συνδυάζει τη μακρόχρονη παράδοση και γνώση στην παρασκευή τυριών, πάνω από 130 έτη, με την επιστημονική έρευνα και καινοτομία. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα τυριών άριστης ποιότητας που διατίθενται ευρέως στην ελληνική αγορά, καλύπτοντας διαφορετικές καταναλωτικές ανάγκες. Το FΙΝΑ είναι ένα τυρί χαμηλών λιπαρών με υψηλή διατροφική αξία και όλη τη γεύση ενός κίτρινου τυριού. Για αυτό αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να ακολουθούν μια υγιεινή διατροφή καθημερινά, καθώς δεν υπάρχει κίτρινο τυρί με λιγότερα λιπαρά, μόνο 10%!