Νέα - Ειδήσεις

Λουμίδης Παπαγάλος: Η αγαπημένη σας απόλαυση με «άρωμα» καινοτομίας!

01 Δεκεμβρίου 2014
8127 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
beko ellinikos kafes siskevasia

Ο ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος διατηρεί αναλλοίωτη την ποιότητα, το πλούσιο άρωμα και τη μοναδική γεύση που αγαπάμε εδώ και 95 χρόνια. Δεν παύει, ωστόσο, να εξελίσσεται προκειμένου να προσφέρει στον καταναλωτή την πλέον αναβαθμισμένη εμπειρία ελληνικού καφέ.

Ο Λουμίδης Παπαγάλος φέτος προχωρά σε δύο μεγάλες καινοτομίες, λανσάρει τις πρωτοποριακές συσκευασίες του που στέκονται μόνες τους, ανοίγουν εύκολα με μία κίνηση και ξανακλείνουν απλά, διατηρώντας αναλλοίωτο το πλούσιο άρωμά του. Παράλληλα, ανοίγει νέο δρόμο στην παρασκευή του ελληνικού καφέ παρουσιάζοντας την τελευταίας τεχνολογίας αυτόματη μηχανή ελληνικού καφέ ΒΕΚΟ. Με κομψό σχεδιασμό και ευκολία στη χρήση, δίνει την ευκαιρία στον καθένα από εμάς με το πάτημα ενός κουμπιού και χωρίς επίβλεψη να απολαύσουμε ένα φλιτζάνι ελληνικού καφέ σε λιγότερο από 2’.

Αναζητήστε κι εσείς τις καινοτόμες προτάσεις του ελληνικού καφέ Λουμίδης Παπαγάλος και απολαύστε την υπέροχη γεύση του, το μοναδικό του άρωμα και το πλούσιο καϊμάκι του αγαπημένου σας καφέ, εύκολα και γρήγορα!