Νέα - Ειδήσεις

Καιρός για … Samba με τη Μαίρη Συνατσάκη και τα δημητριακά FITNESS® της Nestlé

15 Μαΐου 2014
7152 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
samba sinatsaki fitness

Αυτό το καλοκαίρι, τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® της Nestlé, πιστός σύμμαχος της γυναικείας γραμμής, βοηθούν τις Ελληνίδες να βγουν στην παραλία πιο ανανεωμένες από ποτέ με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο˙ μέσα από ένα Samba δελτίο καιρού!

Καθημερινά, για δύο εβδομάδες, η Μαίρη Συνατσάκη και ο παρτενέρ της μπαίνουν σε ρυθμούς Samba και παρουσιάζουν μέσα από σύντομα βίντεο, mini χορογραφίες, που σκοπό έχουν να εμπνεύσουν τους fans των δημητριακών FITNESS® να χορέψουν, γιατί ο χορός μαζί με μια ισορροπημένη διατροφή βοηθούν στη διατήρηση της γραμμής τους. Στο τέλος κάθε χορογραφίας, οι δύο χορευτές ανακοινώνουν τη θερμοκρασία της ημέρας με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο: χρησιμοποιώντας τα σώματά τους ως δείκτες – επισημαίνοντας, έτσι, στις φίλες και τους φίλους των FITNESS πως η θερμοκρασία ανεβαίνει και το καλοκαίρι είναι πολύ κοντά!

Τα FITNESS®, πρωτοπορώντας για ακόμη μία φορά, δίνουν τη δυνατότητα στους fans τους να ανακαλύψουν τις ευεργετικές ιδιότητες του χορού, μέσα από το πρόγραμμα της Μαίρης και του παρτενέρ της, το οποίο θα φιλοξενείται στην επίσημη σελίδα των FITNESS® στο facebook (https://www.facebook.com/NestleFitness.GR).

Όπως αποδεικνύουν με κάθε τους ενέργεια, τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® της Nestlé μπορούν να κάνουν τη διατήρηση της γραμμής εύκολη και διασκεδαστική!