Νέα - Ειδήσεις

Εδώ και πολλά χρόνια κάνουμε όλο και καλύτερο το πρωινό σας!

15 Φεβρουαρίου 2013
5814 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Εδώ και πολλά χρόνια κάνουμε όλο και καλύτερο το πρωινό σας!

Για περισσότερα από 25 χρόνια, τα δημητριακά Nestlé έχουν δεσμευτείνα προσφέρουν νόστιμο και υγιεινό πρωινό. Ένα μπολ με δημητριακάολικής αλέσεως της Nestlé για πρωινό είναι μία απολαυστική συνήθειαπου προσφέρει πολλά θρεπτικά συστατικά για το πιο δυνατό ξεκίνημα της ημέρας! Δεν είναι όλα τα δημητριακά που κυκλοφορούν στην αγορά ολικής αλέσεως, μόνο τα δημητριακά της Nestlé έχουν εγγύηση ολικής άλεσης. Επιπλέον, όλα παρέχουν σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα, όπως ασβέστιο και σίδηρο.

Και η CPW ανανεώνει διαρκώς τις συνταγές των προϊόντων της γιανα βελτιώσει τη διατροφική τους αξία! Τι έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής; Οι προσπάθειες μας όμως συνεχίζονται. Μετά από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης προχωράμε σε μία μεγάλη διατροφική επανάσταση!

Είμαστε παγκοσμίωςπρωτοπόροι στην ολικήάλεση από το 2005*. Η δέσμευσή μας για ένα θρεπτικό πρωινό είναιαδιαμφισβήτητη: έχουμε απομακρύνει 9.141τόνους ζάχαρης από τα δημητριακά πρωινούμας από το 2003, και προσθέσαμε 3,4 δισεκατομμύρια μερίδες ολικής αλέσεως.

*Στην κατηγορία των έτοιμων γευμάτων δημητριακών

** Στην Ευρώπη

"Breakfast cereal news" από τη Nestle Παιδικά Δημητριακά, Φεβρουάριος 2013, Τεύχος 9