Νέα - Ειδήσεις

Νέες Mπάρες Δημητριακών FITNESS® Original

20 Οκτωβρίου 2021
5145 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
nees mpares dimitriakon

Ανακάλυψε τις νέες μπάρες δημητριακών Nestlé FITNESS® με την πιο… original γεύση και ξεκίνα την ημέρα σου απολαυστικά και με ενέργεια!

Τα αγαπημένα δημητριακά FITNESS® της Nestlé  δίνουν μία νέα γευστική νότα στο πρωινό σου και υποδέχονται τις μπάρες δημητριακών FITNESS® Οriginal με 75 θερμίδες ανά μπάρα! Οι νέες μπάρες δημητριακών απευθύνονται στους λάτρεις των κλασικών γεύσεων και είναι τόσο απολαυστικές όσο και θρεπτικές, κατάλληλες για ένα πρωινό on the go!

Συνδύασε τη νέα μπάρα δημητριακών FITNESS® Οriginal με ένα φρούτο και το αγαπημένο σου ρόφημα,  και απόλαυσε  μια ισορροπημένη επιλογή πρωινού στην αρχή της ημέρας σου! 

Όπως όλες οι μπάρες δημητριακών Nestlé FITNESS®, φτιάχνονται με σιτάρι και βρώμη ολικής άλεσης και αποτελούν πηγή Φυτικών Ινών, Βιταμινών και Σιδήρου. Ξεκίνα την ημέρα σου με ενέργεια, βάλε την άσκηση στη ζωή σου, και  ανακάλυψε το fitness που σου ταιριάζει!

Μην αργείς λοιπόν! Αναζήτησε τις μπάρες δημητριακών Nestlé FITNESS® Original στα ράφια των super-market και βρες αυτό που σου ταιριάζει στο πρωινό αλλά και στην άσκηση!

#FindYourFitness
#EnjoyBeingFit

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Ogilvy,
Βίκυ Φίλη, 6948088928 & Κατερίνα Αγγελοπούλου, 6985081849