Νέα - Ειδήσεις

ΝΕΑ Nestlé FITNESS® ΒΙΟ

07 Οκτωβρίου 2019
2712 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
nea-nestle-fitness-vio

Με #1 συστατικό τη βιολογική βρώμη ολικής άλεσης και φτιαγμένα αποκλειστικά με βιολογικά δημητριακά, μία νέα μέρα ξεκινάει με τα νέα FITNESS® BIO!

Αναζητάς διαρκώς ακόμα πιο φυσικές ή βιολογικές επιλογές για να ξεκινήσεις την ημέρα σου; Τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® της Nestlé καινοτομούν και φέρνουν κοντά σου τα νέα FITNESS® BIO, τα πρώτα επώνυμα βιολογικά δημητριακά με τη σφραγίδα ποιότητας του #1 brand της κατηγορίας!

Απόλαυσε κάθε πρωί τα νέα, λαχταριστά FITNESS® BIO σε δύο μοναδικούς συνδυασμούς: FITNESS® BIO με Βρώμη και FITNESS® BIO με Βρώμη & Σοκολάτα, με κομματάκια βιολογικής βέλγικης σοκολάτας και ξεκίνα τη μέρα σου με τη γεύση που αγαπάς!

Τα νέα δημητριακά είναι φτιαγμένα μόνο με βιολογικά δημητριακά ολικής άλεσης και κάνουν τη διαφορά συνδυάζοντας όλα τα οφέλη της ολικής άλεσης με αυτά των συστατικών βιολογικής γεωργίας, που σέβεται το περιβάλλον και τη βιοποικιλότητα! Τώρα έχεις μία ακόμη πιο φυσική και ισορροπημένη επιλογή για το πρωινό σου, πλούσια σε φυτικές ίνες, χωρίς φοινικέλαιο και συντηρητικά. Έτσι έχεις κάθε μέρα στο πρωινό σου τη γεύση που αγαπάς με την εγγύηση ολικής άλεσης της Nestlé! 

Δοκίμασε τα νέα FITNESS® BIO και ξεκίνα την ημέρα σου με τον πιο ισορροπημένο και γευστικό τρόπο!