Νέα - Ειδήσεις

Ανακάλυψε τη «συνταγή» του αγαπημένου σου στιγμιαίου καφέ!

01 Οκτωβρίου 2018
51420 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
suntagi zestou stigmiaou kafe

Θέλεις να απολαύσεις τον ζεστό σου νες τώρα που μπαίνει το φθινόπωρο για τα καλά; Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι πολύ απλά και σίγουρα τα έχεις ήδη στα ντουλάπια σου!

Δες τα βήματα της συνταγής και στο videographic που ακολουθεί και εμπρός, μην χάνεις χρόνο, φτιάξε τον δικό σου στιγμιαίο καφέ!

Τα υλικά της «συνταγής»

  • 200ml νερό,
  • 2 γεμάτες κουταλιές του γλυκού Nescafé,
  • την κούπα σου και...
  • ένα κουταλάκι!

Πάμε να δούμε την διαδικασία παρασκευής!

Προσθέτεις στην κούπα σου τις 2 κουταλιές γλυκού καφέ, προεραιτικά σε αυτό το στάδιο μπορείς να βάλεις και ζάχαρη (υπολόγισε ένα κουταλάκι του γλυκού εάν προτιμάς μέτριο το νες σου) και 1 κουταλάκι του γλυκού ζεστό νερό. Ανακάτεψε πολύ καλά, έως ότου αποκτήσει βελούδινη υφή και έπειτα πρόσθεσε ζεστό (προσοχή, όχι βραστό!) νερό σταδιακά στα τοιχώματα του ποτηριού!

Έτοιμο το ζεστό σου ρόφημα!

Τι άλλο θα σου προσφέρει πέρα από απόλαυση;

  • Πιες ένα ποτήρι στιγμιαίου καφέ μέσα σε μία ώρα πριν πας στο γυμναστήριο, για στιγμιαία τόνωση. Με τον τρόπο αυτό θα έχεις εγρήγορση αλλά και την απαραίτητη συγκέντρωση στο πρόγραμμά σου!
  • Επιπλέον, με το μεγαλύτερο ποσοστό του καφέ να αποτελεί το νερό (99,9%), ο ζεστός σου νες θα είναι μία από τις πηγές ενυδάτωσής σου, με ελάχιστες θερμίδες μάλιστα εάν επιλέξεις να τον απολαύσεις σκέτο ή με μικρή ποσότητα ζάχαρης.

Στην υγειά σου!