Νέα - Ειδήσεις

Ο Λουμίδης Παπαγάλος υποστηρικτής στο 38ο Ράλλυ Παλλάδιο

01 Νοεμβρίου 2017
4842 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
loumidis papagalos rally paladio

Ο αγαπημένος σε όλους μας ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος υποστηρίζει ένα θεσμό παράδοσης και θεάματος, το 38ο Ράλλυ Παλλάδιο που θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου υποστηρίζοντας το πλήρωμα των Γ. Μουρτζούκο & Ν. Καραδημήτρη με BMW 2002 ti.

Πρόκειται για έναν απαιτητικό αγώνα που προσμετρά στο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου, στο Κύπελλο SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο Cup2017 καθώς και στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων.

Ο φετινός αγώνας περιλαμβάνει 3 ειδικές διαδρομές με επίκεντρο το Λιμάνι της Νέας Περάμου και κύριο χαρακτηριστικό τους το νυχτερινό δεύτερο σκέλος. Οι τρεις ειδικές διαδρομές περιλαμβάνουν την κλασσική Ψάθα, το Αλεποχώρι και το Μελετάκι. Τα συνολικά αγωνιστικά χιλιόμετρα για το 38ο Ράλι Παλλάδιο είναι 56,4 km και σημείο εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα θα αποτελέσει το Λιμάνι της Νέας Περάμου.

Ο Λουμίδης Παπαγάλος σας προτείνει, λοιπόν, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου να παρακολουθήσετε ένα αθλητικό δρώμενο που αναδεικνύει διαδρομές φυσικής ομορφιάς και αποτελεί μια σημαντική διοργάνωση για τους ελληνικούς αγώνες αυτοκινήτου.

o loumidis papagalos ypostiriktis sto 38o rally palladio inside