Νέα - Ειδήσεις

NESCAFÉ CLASSIC: Κάθε μέρα ξεκινάμε τον κόσμο με ανανεωμένη, μοντέρνα εμφάνιση!

18 Απριλίου 2017
8217 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
nea emfanish nescafe

Ο αγαπημένος σας καφές NESCAFÉ CLASSIC ανανεώνεται, λανσάροντας όλες τις συσκευασίες του, caf και decaf, με νέο, μοντέρνο εικαστικό, διατηρώντας φυσικά τη γνωστή και απολαυστική του γεύση!

Η νέα απεικόνιση σηματοδοτεί και την ανανέωση του αυθεντικού NESCAFÉ FRAPPÉ αποκαλύπτοντας το νέο του ποτήρι, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στη φυσικότητα του καφέ NESCAFÉ CLASSIC παρουσιάζοντας το ταξίδι που φυσικά ακολουθεί ο κόκκος για να προκύψει τελικά η «καρδιά του καφέ» που εμπεριέχεται στις συσκευασίες του.

Ο καφές NESCAFÉ CLASSIC αποτελείται από προσεκτικά επιλεγμένους κόκκους καφέ από τις πιο εκλεκτές ποικιλίες του κόσμου, οι οποίοι καβουρδίζονται με ακρίβεια και αλέθονται. Έπειτα, ο καφές φιλτράρεται μέχρι να αποβληθεί και το τελευταίο ίχνος από το κατακάθι και να προκύψει το φυσικό εκχύλισμα του, το οποίο στη συνέχεια αφυδατώνεται προσεκτικά ώστε τελικά να προκύψει η "καρδιά του καφέ" που βρίσκεται μέσα σε κάθε συσκευασία. Με αυτόν τον τρόπο, όλα τα αρώματα και η μοναδική γεύση του καφέ NESCAFÉ CLASSIC προστατεύονται, προκειμένου να αναδειχθούν ξανά με την προσθήκη νερού στην κούπα ή στο ποτήρι, βοηθώντας σας έτσι να ξεκινήσετε με τον καλύτερο τρόπο τη μέρα σας.

Καλή απόλαυση!