Νέα - Ειδήσεις

10.000 γεύματα από την Nestlé Ελλάς και τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μπορούμε»

01 Φεβρουαρίου 2017
5151 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
10000 geymata apo tin nestle ellas kai ti mi kerdoskopiki organosi mporoyme

Η Nestlé Ελλάς συνεχίζει να στηρίζει τις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Στο πλαίσιο της εορταστικής πρωτοβουλίας του nestlenoiazomai.gr η εταιρεία προσφέρει συνολικά 10.000 γεύματα μέσω της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μπορούμε».

Πιο συγκεκριμένα, από την 1η εως και τις 31 Δεκεμβρίου 2016 για κάθε Κουπόνι Επιβράβευσης που εκτύπωσαν τα μέλη του nestestlenoiazomai.gr, η Nestlé Ελλάς προσέφερε ένα γεύμα (βρεφικά, δημητριακά πρωινού Fitness, πουρές Maggi) μέσω του «Μπορούμε». Ο αριθμός των γευμάτων από τα Κουπόνια Επιβράβευσης που εκτυπώθηκαν καθ’ όλο το μήνα έφτασε τα 4.371. Η εταιρεία, με δική της πρωτοβουλία, διπλασίασε και στρογγυλοποίησε φτάνοντας στον τελικό αριθμό των 10.000 γευμάτων.

Ο Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, ιδρυτικό μέλος του Μπορούμε, δήλωσε σχετικά:

«Το Μπορούμε δημιουργήθηκε και υπάρχει για να φέρνει κοντά όλους αυτούς που επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα και φαγητό με όλους αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη στην Ελλάδα. Για αυτόν ακριβώς το λόγο χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη συνεργασία μας με τη Nestlé και το πρόγραμμα Nestlé Νοιάζομαι, καθώς μέσω αυτού, η εταιρεία θα προσφέρει 10.000 γεύματα σε οικογένειες χαμηλού εισοδήματος σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.»

Η Αγγελική Παπαδοπούλου, Υπεύθυνη Εταιρικών Υποθέσεων Nestlé Ελλάς, δήλωσε σχετικά:

«Η πρωτοβουλία αυτή αποτέλεσε μια ακόμα ενέργεια που κάνει πράξη την υπόσχεση της Nestlé για καλή διατροφή και καλύτερη ζωή, δείχοντας παράλληλα ότι ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ για την ελληνικη οικογένεια». Και συνέχισε τονίζοντας: «Με αρωγό το «Μπορούμε» καταφέραμε να ανακουφίσουμε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη προσφέροντας 10.000 γεύματα. Θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις δεσμεύσεις μας στηρίζοντας οικογένειες χαμηλού εισοδήματος».

Σχετικά με το πρόγραμμα επιβράβευσης «Νοιάzομαι»

Η Nestlé με σκοπό να επιβραβεύσει τους καταναλωτές της για την προτίμηση που δείχνουν στα προϊόντα της δημιουργήσαμε το πρόγραμμα πιστότητας και επιβράβευσης «Νοιάzομαι».

Με το πρόγραμμα αυτό, τα εγγεγραμμένα μέλη του www.nestlenoiazomai.gr, έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώνουν πόντους επιβράβευσης και εξαργυρώνοντάς τους να δημιουργούν τα προσωπικά τους εκπτωτικά κουπόνια για τα προϊόντα που προτιμούν.