Νέα - Ειδήσεις

4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2017

20 Σεπτεμβρίου 2016
6342 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2017

4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2017 | 27-30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η έκθεση που είναι αφιερωμένη στον κλάδο των ελληνικών τροφίμων και ποτών σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά τα ποιοτικά προϊόντα της χώρας μας και τους παραγωγούς τους. Μια ολοκληρωμένη έκθεση που απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου όσο και σε κοινό και συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Από τις 27 έως τις 30 Ιανουαρίου  πάνω από 40.000 επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά ένα πραγματικό γευστικό ταξίδι στην πατρίδα μας όπου οι ιδιώτες θα μπορούν να βρουν σπάνια, εξειδικευμένα προϊόντα μοναδικής ποιότητας και να κάνουν τις αγορές τους απευθείας από τους εκθέτες, ενώ παράλληλα οι επιχειρηματίες θα κάνουν χρήσιμες επαγγελματικές επαφές ανοίγοντας στην επιχείρησή τους νέες προοπτικές.

Φέτος ακόμη πιο εμπλουτισμένη και ανανεωμένη η έκθεση, έρχεται κοντά σας με ένα πλήθος από παράλληλες εκδηλώσεις και υπόσχεται να κάνει την παρουσία εκθετών και κοινού μια μοναδική εμπειρία. Η EΞΠΟΤΡΟΦ διεξάγεται σε δυο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, το HALL 1 – μόνο για επαγγελματίες και το HALL 2 – για κοινό και επαγγελματίες για την καλύτερη προβολή των επιχειρήσεων που συμμετέχουν και την ανάδειξη των παράλληλων εκδηλώσεων που εμπλουτίζουν και δίνουν άλλη δυναμική και ζωντάνια στις τέσσερις ημέρες της έκθεσης. Σε αυτό το σημαντικό εκθεσιακό γεγονός υπάρχει μια θέση και για εσάς. Με μεγάλες δυνατότητες προβολής και αξιοποίησης όλων των δυνατοτήτων που σας προσφέρονται, κάθε χρονιά νέες προοπτικές ανοίγονται για την επιχείρηση και τα προϊόντα σας. Σας περιμένουμε.

Με τη σφραγίδα της RM International

Τη διοργάνωση της ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2017 αναλαμβάνει και φέτος η RM International. Στα 25 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα, η RM International έχει διοργανώσει πάνω από 50 κορυφαίες εκθέσεις που έχουν κερδίσει την προτίμηση περισσότερων από 1.000.000 επισκεπτών. Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι να παρέχει οργανωτικές λύσεις αλλά και ιδέες που ανανεώνουν κάθε χρόνο το ενδιαφέρον εκθετών και κοινού δημιουργώντας ολοκληρωμένες εκθεσιακές εμπειρίες.

Μπορείτε να δείτε την ημερίδα του medNutrition στην 3η ΕΞΠΟΤΡΟΦ: