Νέα - Ειδήσεις

Και η απόλαυση της μαγειρικής... συνεχίζεται!

09 Ιουνίου 2016
6906 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Και η απόλαυση της μαγειρικής... συνεχίζεται!

Ο οξύθυμος Σεφ της MISKO «ξαναχτυπά», κάνοντας μια δυναμική... εν βρασμώ επανεμφάνιση!

Σε συνέχεια της δημοφιλούς επικοινωνιακής καμπάνιας, ο αντιδραστικός αλλά αξιαγάπητος Σεφ μας μας παρουσιάζει τη νέα digital καμπάνια της MISKO με τίτλο “Chef εν Βρασμώ”. Αυτήν τη φορά, ο Σεφ στρέφει τα “μαχαίρια” του εναντίον των food bloggers και των ευφάνταστων και δημιουργικών συνταγών τους.

Η καμπάνια ξεκίνησε στις 26 Μαΐου 2016, με έναν διαγωνισμό στη σελίδα της MISKO στο Facebook, όπου οι χρήστες καλούνταν να σχολιάσουν την αγαπημένη τους συνταγή του αγαπημένου τους blogger και να διεκδικήσουν 5 κατσαρόλες. Μετά από πρωτόγνωρη ανταπόκριση του κοινού, τέσσερις δημοφιλείς food bloggers “δεινοπαθούν” με τον Σεφ, που ανέλαβε να τους επισκεφθεί προσωπικά για να τους μάθει... πώς να μαγειρεύουν μακαρόνια!

Έτσι προέκυψαν 4 ξεκαρδιστικά videos, στα οποία ο Σεφ της MISKO συναντά τον Τάσο Αντωνίου (Mαμά Πεινάω), την Ελένη Βονισάκου (Foodie Corner), την Εύα Ολοχάρη (Funky Cook) και την Μαριλού Παντάκη (Madame Ginger).

Παρακολουθήστε τον Σεφ να γίνεται έξαλλος από τις πρωτότυπες συνταγές των food bloggers με ζυμαρικά, στο ειδικά διαμορφωμένο site της MISKO (http://misko.gr/chefenvrasmo/index.html), βρείτε τα υλικά και τις οδηγίες εκτέλεσης, και κάντε τη μαγειρική σας... απόλαυση με τις πιο πρωτότυπες και λαχταριστές συνταγές!

Με MISKO η μαγειρική σου γίνεται απόλαυση!