Νέα - Ειδήσεις

Μεγάλος Διαγωνισμός, MISKO ολικής άλεσης. Νέα Γεύση που Υπερέχει

31 Μαΐου 2016
8397 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
misko diagonismos eveksias

Τα Μisko Oλικής Άλεσης από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς πραγματοποιούν μια πολύ δυναμική επανεμφάνιση, με Νέα Γεύση που Υπερέχει, με νέα τεχνολογία παραγωγής, πιο ανοιχτό και φωτεινό χρώμα, άριστη μαγειρική απόδοση, ιδανικά για όλους αφού αποτελούν πηγή φυτικών Ινών.

Στο πλαίσιο αυτό, προσκαλεί τους καταναλωτές να συμμετάσχουν στο νέο της «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ MISKO ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ», που ξεκίνησε τον Μάιο για να κερδίσουν μοναδικά δώρα, στη στιγμή!

Για να συμμετάσχουν στο Μεγάλο Διαγωνισμό, οι καταναλωτές μπορούν να αναζητήσουν τις ειδικές συσκευασίες ζυμαρικών MISKO Ολικής Άλεσης με το κίτρινο αυτοκόλλητο και την αντίστοιχη ένδειξη, και να συμπληρώσουν τον μοναδικό κωδικό στη σελίδα του διαγωνισμού στο site των MISKO Oλικής Άλεσης (http://www.misko.gr/olikis-alesis/megalosdiagonismos/)

Αυτομάτως, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος στη στιγμιαία κλήρωση για 5 Διαδρόμους Γυμναστικής, 15 Δωροεπιταγές Αθλητικών Ειδών αξίας €100, ενώ 50 τυχεροί θα διεκδικήσουν τα ζυμαρικά Ολικής Άλεσης του εξαμήνου.

Όλοι Μπορούν να κερδίσουν!

Για πρώτη φορά online, με την καταχώρηση κάθε μοναδικού κωδικού όλοι οι συμμετέχοντες θα κερδίζουν αυτόματα ένα προσωποιημένο εκπτωτικό κουπόνι αξίας €0,25 για την επόμενη αγορά MISKO Ολικής Άλεσης. Παράλληλα, έχοντας πραγματοποιήσει 10 έγκυρες συμμετοχές όλοι κερδίζουν αυτόματα μια τσάντα πλάτης με τη σφραγίδα των αγαπημένων τους ζυμαρικών ολικής άλεσης .

MISKO Ολικής Άλεσης με Νέα Γεύση που Υπερέχει. Iσορροπημένη διατροφή και θρεπτική απόλαυση, κάθε μέρα!