Νέα - Ειδήσεις

ELBISCO: μάρκες με ιστορία στην ελληνική αγορά

21 Απριλίου 2016
12432 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
ELBISCO: μάρκες με ιστορία στην ελληνική αγορά

Η εταιρεία απέσπασε τρία βραβεία, στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Αιωνόβια Brands» για τις μάρκες Αλλατίνη, Κρις Κρις και Elite.

Η ELBISCO, η εταιρεία που διαθέτει αγαπημένες μάρκες της ελληνικής οικογένειας, απέσπασε τρία τιμητικά βραβεία στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Αιωνόβια Brands» για τη μακρόχρονη και επιτυχημένη παρουσία των brands Αλλατίνη, Κρις Κρις και Elite στην αγορά.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία διακρίθηκε στην κατηγορία Bronze – στην οποία βραβεύονται προϊόντα με 30 έως 50 χρόνια ιστορίας – για τα 49 χρόνια παρουσίας στην αγορά των brands Αλλατίνη και Κρις Κρις και για τα 48 χρόνια του brand Elite.

Η βράβευση έγινε κατά τη διάρκεια του τριήμερου συμποσίου «Αιωνόβια Brands» που διοργανώθηκε από το οικονομικό περιοδικό The Business Review και την Εστία των Managers, υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων και του Συνδέσμου Εταιρειών Λιανικής Πώλησης Ελλάδος.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η αναγνώριση επιχειρήσεων και των προϊόντων, όλων των κλάδων, που έχουν κερδίσει διαχρονικά την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών.

Εκ μέρους της ELBISCO τα βραβεία παρέλαβαν οι Marketing Managers, κ. Νίκος Ασημακόπουλος και η κα Αλεξάνδρα Χατζηευγενάκη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ELBISCO, κ. Δημοσθένης Ραμαντάνης δήλωσε: «Στην ELBISCO παράγουμε προϊόντα με μεγάλη ιστορία στο χρόνο, που αγαπούν και εμπιστεύονται οι ελληνικές οικογένειες εδώ και δεκαετίες. Μάρκες

όπως η Elite, η Αλλατίνη και το Κρις Κρις, αποτελούν την πιο πολύτιμη παρακαταθήκη μας. Η μακρόχρονη, καθημερινή παρουσία τους σε κάθε ελληνικό σπίτι, ισοδυναμεί με ένα ανεκτίμητο κεφάλαιο εμπιστοσύνης, το οποίο θέλουμε όχι μόνο να διαφυλάξουμε, αλλά και να ενισχύσουμε περαιτέρω. Σε αυτή τη διαδρομή, πρωταρχικός στόχος είναι πάντα η ικανοποίηση της οικογένειας, που οδηγεί στην ταύτιση του ονόματος ELBISCO με την υψηλή ποιότητα.»