Νέα - Ειδήσεις

Ρωτήστε τους ειδικούς για το πρωινό των παιδιών σας! Στο Avenue. Την Παρασκευή.

13 Απριλίου 2016
9537 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
koukouvagia goneis infokids

Και φέτος το infokids.gr σε συνεργασία με το εμπορικό κέντρο Avenue είναι κοντά σε γονείς και παιδιά με ενδιαφέρουσες ομιλίες από εξειδικευμένους επαγγελματίες στο πλαίσιο του προγράμματος «Οι γονείς ρωτούν, οι ειδικοί απαντούν».

Αυτή τη Παρασκευή λοιπόν, 15 Απριλίου στις 18:00, που και ο καιρός θα είναι πιο καλοκαιρινός γονείς, τι καλύτερο από το να πάρετε τα παιδιά σας από το χέρι και να έρθετε μαζί μας να ανακαλύψουμε την αξία του πρωινού γεύματος! Πώς; Διαβάζοντας το κόμικ «Ιστορίες Πρωινού» των εκδόσεων medNutrition και συμμετέχοντας σε πρωτότυπα διατροφικά παιχνίδια και ασκησούλες! Η Διονυσία Βουτσά, Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και η Χριστίνα - Πωλίνα Λαμπρίνου, Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, PhD-c από την ομάδα εργασίας για την παιδική διατροφή του medNutrition.gr θα είναι μαζί μας για να συντονίσουν το παιχνίδι αλλά και να απαντήσουν σε ερωτήματα των γονέων, όπως «Τι σημαίνει ένα πλήρες πρωινό;», «Τι επιλογές είναι κατάλληλες για το παιδί μου;» και «Πώς θα ωφελήσει ένα σωστό πρωινό το παιδί μου;».

Μετά την ανάγνωση του κόμικ, τα παιδιά θα απασχοληθούν ζωγραφίζοντας τους ήρωές τους και την ιστορία που μόλις άκουσαν για να θυμούνται ευκολότερα τα διατροφικά μηνύματα για ισορροπημένες διατροφικές συνήθειες! Κάνοντας λοιπόν τη διατροφική γνώση για το παιδί σας... παιχνίδι αυτό που πρέπει να τους μείνει είναι πως ο χρόνος που θα δώσουν για το πρωινό τους είναι τελικά πιο πολύτιμος από τα λίγα επιπλέον λεπτά ύπνου αφού θα τους κρατήσει πιο δραστήριους και αποδοτικούς στο σχολείο αλλά και με καλύτερη διάθεση στη προσωπική ζωή τους!

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Γιώργος Πατούλης θα απευθύνει χαιρετισμό κατά την έναρξη της ομιλίας. «Θέλουμε τα παιδιά μας να αποκτήσουν υγιεινή διατροφή και σωστές συνήθειες. Οι πρωτοβουλίες μας έχουν μία στόχευση: να κτίσουμε γερούς οργανισμούς και υγιείς ενήλικες πολίτες, που μέσα από τις δυσκολίες που υπάρχουν θα γίνουν πιο δυνατοί, πιο παραγωγικοί για να φτιάξουν μία καλύτερη χώρα», υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.