Νέα - Ειδήσεις

Η Barilla στο πλευρό του LoveRun Heraklion 2016 με 1,2 τόνους ζυμαρικών

19 Φεβρουαρίου 2016
5781 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
barilla love run

Στην Barilla αγαπάμε να τρέχουμε και να προσφέρουμε!

Η Barilla, πιστή στη φιλοσοφία της πως το φαγητό είναι μία διαδραστική εμπειρία κι ένας τρόπος να έρθουν οι άνθρωποι πιο κοντά, συμμετείχε στο δεύτερο LoveRun Heraklion 2016 που διοργανώθηκε στις 14 Φεβρουαρίου και γέμισε την πόλη του Ηρακλείου με δρομείς και πολλή αγάπη.

Το LoveRun Heraklion 2016 είναι ένας αγώνας αγάπης και η Barilla στήριξε έμπρακτα αυτή τη δράση προσφέροντας 1 κιλό ζυμαρικών για κάθε συμμετοχή, ενισχύοντας το έργο της ΜΚΟ «Μπορούμε». Tο «Μπορούμε» φρόντισε με τη σειρά του 1,2 τόνοι ζυμαρικά Barilla να διατεθούν προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ηρακλείου. Με σημείο εκκίνησης την πλατεία Λιονταριών, επαγγελματίες αθλητές αλλά και ερασιτέχνες δρομείς κάθε ηλικίας, έτρεξαν ή περπάτησαν μαζί την απόσταση των 5 χιλιομέτρων για να διασκεδάσουν και κυρίως να προσφέρουν.

Για τη Barilla, αποτελεί θεμελιώδη αρχή πως όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν πρόσβαση στο θρεπτικό φαγητό και να απολαμβάνουν μια καλή ζωή διαχρονικά. Έτσι θεώρησε αυτονόητη τη συμμετοχή της σε έναν αγώνα δρόμου φιλανθρωπικού χαρακτήρα, σε μία αξέχαστη εμπειρία υγείας και προσφοράς στο «Μπορούμε».

Το «Μπορούμε», μία μη κερδοσκοπική οργάνωση, με σκοπό τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα, στα πλαίσια του προγράμματος «Διάσωση & Προσφορά Τροφίμων», καθημερινά σώζει φαγητό και τρόφιμα από όλους τους πιθανούς δωρητές και το προσφέρει, μέσω κοινωφελών φορέων, στους ανθρώπους που βρίσκονται σε διατροφική ανασφάλεια.