Νέα - Ειδήσεις

Ο Nescafé συμμετείχε για δεύτερη φορά στην 11η Εκπαιδευτική Διημερίδα του ΕΛ.Ι.ΓΑΣΤ ως πλατινένιος χορηγός

16 Φεβρουαρίου 2016
7194 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
nescafe brand logo

Ο αγαπημένος σε όλους καφές Nescafé στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας να προσφέρει υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας προϊόντα και ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών για μια ισορροπημένη διατροφή, συμμετείχε ως πλατινένιος χορηγός για ακόμα μια χρονιά στην 11η Εκπαιδευτική Διημερίδα του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας & Διατροφής (ΕΛ.Ι.ΓΑΣΤ.), που πραγματοποιήθηκε 12-13 Φεβρουαρίου 2016, στο ξενοδοχείο Royal Olympic Athens.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο Nescafé, υποστηρίζοντας ενεργά τις προσπάθειες της επιστημονικής κοινότητας, συμμετείχε με διάλεξη της κας Αιμιλίας Παπακωνσταντίνου, Λέκτορος στη Διατροφή και Μεταβολισμό, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του ανθρώπου, η οποία παρουσίασε ομιλία με θέμα «Προκαλεί ο καφές πεπτικές διαταραχές; Μύθοι και πραγματικότητα» .

Η έρευνα υλοποιήθηκε από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με επικεφαλής τους Καθηγητή Διατροφής του Ανθρώπου κ. Αντώνη Ζαμπέλα και τη Λέκτορα Διατροφής και Μεταβολισμού κα Αιμιλία Παπακωνσταντίνου. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, ο στιγμιαίος καφές (τόσο o ζεστός όσο και ο κρύος –frappé), όπως και οι υπόλοιποι καφέδες, παρατηρήθηκε ότι - σε αντίθεση με τις πεποιθήσεις των καταναλωτών - επιδρά θετικά στη μείωση του στρες και την αύξηση της εγρήγορσης και έχει προστατευτική δράση στο πεπτικό σύστημα.

Ακόμα, μέσα από τη διανομή προϊόντων και εκπαιδευτικών φυλλαδίων οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τα οφέλη του καφέ στον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά και να απολαύσουν την πλούσια γεύση του 100% φυσικού καφέ Nescafé.

stand nescafe 11i ekpaideftiki diimerida tou el i gast platinenios xorigos