Νέα - Ειδήσεις

Νιώσε… “Body Positive” με τα δημητριακά ολικής αλέσεως FITNESS® και την Apivita!

14 Ιανουαρίου 2016
15819 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
dhmhtriaka fitness body positive

Τα FITNESS® ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Apivita, για να βοηθήσουν κάθε γυναίκα να υιοθετήσει μια θετική στάση ζωής και να νιώσει... "Body Positive". Πρεσβεύοντας τη θετική στάση ζωής, μέσα από την σωστή διατροφή, την καθημερινή άσκηση και φυσικά την θετική σκέψη, τα FITNESS® σε καλούν να λάβεις κι εσύ μέρος στην πιο θετική αποστολή!

Όταν ζεις θετικά... κερδίζεις κιόλας! Γι' αυτό, τα FITNESS® διοργανώνουν για σένα ένα μεγάλο διαγωνισμό, σε συνεργασία με την Apivita και προσφέρουν τη δυνατότητα σε 200 τυχερούς να κερδίσουν πλούσια δώρα!

Πιο αναλυτικά, μέσα στις ειδικές συσκευασίες FITNESS®, θα βρείτε έναν μοναδικό κωδικό, που μπορείτε να καταχωρήσετε στο ειδικό tab της επίσημης σελίδας των FITNESS® στο link www.facebook.com/NestleFitness.GR

Μετά από κλήρωση, θα αναδειχθούν 200 νικητές, με 150 να κερδίζουν από μια πλήρη σειρά ολιστικής περιποίησης σώματος Rose Pepper της Apivita και 50 να κερδίζουν από μια δωροεπιταγή 100€ για το Beehive Spa του Apivita Experience Store. Φυσικά, όσους περισσότερους κωδικούς καταχωρήσετε, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να κερδίσετε! Ο μεγάλος διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2016.

Με τα δύο αυτά μεγάλα δώρα, μπορείς να δείχνεις, αλλά και να νιώθεις καλά. Να βελτιώσεις, την εξωτερική σου εμφάνιση με την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης της Apivita, αλλά και τη διάθεσή σου με την επίσκεψη στο Beehive Spa του Apivita Experience Store.

Τα FITNESS® φροντίζουν τόσο για την εξωτερική, όσο και για την εσωτερική ομορφιά κάθε γυναίκας και σε καλούν να νιώσεις ... "Body Positive"!

niose body positive me ta dimitriaka olikis aleseos fitness kai tin apivita in