Νέα - Ειδήσεις

Η καμπάνια του mednutrition “Ας αφήσουμε τους τύπους” στο διαδύκτιο

04 Απριλίου 2015
6390 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Η καμπάνια του mednutrition “Ας αφήσουμε τους τύπους” στο διαδύκτιο

Η καμπάνια του medNutrition "Ας αφήσουμε τους τύπους" έκανε την εμφάνιση της και στο διαδικτυο. Επιστημονικοί συνεργάτες του portal Διατροφής επιμελήθηκαν άρθρα που μιλούσαν για την εικόνα σώματος.
Σκοπός αυτής της προβολής είναι να ευαισθητοποιηθεί το κοινό με την εικόνα σώματος και να εξοικειωθεί με το σώμα του.

Η καμπάνια αυτή προβλήθηκε στους εξής ιστοτόπους:

  • Tο site cypriahealth.com, δημοσίευσε το άρθρο του Χάρη Δημοσθενόπουλου "Εικόνα σώματος σε παθολογικές καταστάσεις". Δείτε το άρθρο http://www.cypriahealth.com/article/1267/24
  • Το site "fouit.gr" δημοσίευσε το άρθρο από την νέα ενημερωτική καμπάνια του medNutrition για την εικόνα σώματος «Ας αφήσουμε τους τύπους», με θέμα: «Ρατσισμός σώματος». Δείτε το άρθρο http://fouit.gr/2013/04/02/ο-ρατσισμός-της-εμφάνισης/?fb_source=pubv1.
  • Το site ''Healthier World'' δημοσίευσε την νέα ενημερωτικής καμπάνιας του medNutrition για την εικόνα σώματος «Ας αφήσουμε τους τύπους».
  • Το site ''Na se po'' δημοσίευσε την επίσημη έναρξη της νέας ενημερωτικής καμπάνιας του medNutrition για την εικόνα σώματος «Ας αφήσουμε τους τύπους».Δείτε το σχετικό άρθρο στο παρακάτω http://www.nasepo.gr/Article.aspx?qid=32858.
  • Το site ''foodbites'' δημοσίευσε την επίσημη έναρξη της ενημερωτικής καμπάνιας του medNutrition για την εικόνα σώματος, «Ας αφήσουμε τους τύπους». Δείτε το σχετικό άρθρο στο παρακάτω http://www.foodbites.eu/j15/index.php?option=com_content&view=article&id=1347:2012-10-29-16-34-15&catid=57:hot-topics&Itemid=162&lang=el.
  • Το site ''MediDiatrofi'' δημοσίευσε την επίσημη έναρξη της νέας ενημερωτικής καμπάνιας του medNutrition για την εικόνα σώματος «Ας αφήσουμε τους τύπους». Δείτε το σχετικό άρθρο στο παρακάτω http://www.medidiatrofi.gr/δελτίου-τύπου-mednutrition-campaign-2012/.
  • Το site ''καφενείο των bloggers'' δημοσίευσε την επίσημη έναρξη της ενημερωτικής καμπάνιας του medNutrition για την εικόνα σώματος, «Ας αφήσουμε τους τύπους». 
  • Η νέα ενημερωτική καμπάνια για την εικόνα σώματος «Ας αφήσουμε τους τύπους» από την medNutrition, δημοσιεύτηκε στο διαδικτυακό ιατρικό περιοδικό Ιάτωρ. Δείτε το σχετικό άρθρο στο παρακάτω http://www.iator.gr/2012/10/29/as-afisoume-tous-typous/.
  • Η νέα καμπάνια του medNutrition «Ας αφήσουμε τους τύπους», για την εικόνα σώματος! Δημοσιεύτηκε στο ''health invest'', ώστε να ενημερώσει το κοινό για την επίσημη έναρξη της. Δείτε το σχετικό άρθρο στο παρακάτω http://www.healthinvest.gr/mednutrition-campaign-2012-ας-αφήσουμε-τους-τύπους/nutrition.
  • Το site ''HEALTHDAY'' δημοσίευσε την επίσημη έναρξη της ενημερωτικής καμπάνιας του medNutrition για την εικόνα σώματος, «Ας αφήσουμε τους τύπους». Δείτε το σχετικό άρθρο στο παρακάτω http://healthday.gr/index.php/el/nutrition/435-enimerotiki-kampania-mednutrition.