Νέα - Ειδήσεις

7η Ημερίδα Θηλασμού

19 Οκτωβρίου 2015
6465 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
7η Ημερίδα Θηλασμού

Το mitrikosthilasmos.com, ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος ιστότοπος σε θέματα θηλασμού-γαλουχίας προσκαλεί επαγγελματίες υγείας, εγκύους, θηλάζουσες και γονείς, στην 7η Ετήσια Ημερίδα του με θέμα «ΘΗΛΑΣΜΟΣ: Γεφυρώνοντας τη γνώση με την πράξη», που διοργανώνει στα πλαίσια των δράσεών του για τον εορτασμό της 23ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο "Ν. Λούρος" στο Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ (Baby Friendly Hospital) με ελεύθερη καιδωρεάν είσοδο προς όλους ενώ στους εγγεγραμμένους θα δοθούν πιστοποιητικάπαρακολούθησης.


Διαβάστε επίσης: Θηλάζω, υπάρχουν τροφές που βοηθούν; [Δωρεάν EBOOK]


Η 7η Ημερίδα Μητρικού Θηλασμού τελεί υπό την Αιγίδα της Ελληνικής ΕθνικήςΕπιτροπής της Unicef ενώ χαίρει της Ευγενούς Στήριξης του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών Μαιευτών Αθήνας (ΣΕΜΜΑ), της Ελληνικής Ψυχοπροφυλακτικής Εταιρείας, τουΠαγκύπριου Συνδέσμου Μητρικού Θηλασμού «Δώρο Ζωής» και του Κέντρου Θηλασμού & Μητρότητας mitrikosthilasmos.com

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα ομιλιών της Ημερίδας εδώ:

hmerida thulasmos

Ο Einstein συνήθιζε να λέει ότι "έχουμε χτίσει πολλά τείχη όχι όμως αρκετές γέφυρες"... Σε μια προσπάθεια να χαμηλώσουμε τα τείχη που συχνά υψώνονται μπροστά στη νέα μητέρα και το μωρό της, με τη συνεργασία έγκριτων επιστημόνων, θα επιχειρήσουμε μεταφέροντας ιδέες, γνώση και καλές πρακτικές, να χτίσουμε εκείνες τις γέφυρες που οδηγούν από την επιτυχή έναρξη του θηλασμού στην απροβλημάτιστη συνέχισή του.

Να είστε όλοι εκεί γιατί η ενημέρωση και η υποστήριξη βοηθούν το θηλασμό να πετύχει!