Νέα - Ειδήσεις

Μεγάλος Διαγωνισμός MISKO «ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΕ ΚΡΕΑΣ»

24 Σεπτεμβρίου 2015
9468 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Μεγάλος Διαγωνισμός MISKO «ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΕ ΚΡΕΑΣ»

Η MISKO, στα πλαίσια των προσφορών της και επιδιώκοντας να δώσει ακόμα μεγαλύτερη αξία στις αγορές της ελληνικής οικογένειας προσκαλεί τους καταναλωτές να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό«ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΕ ΚΡΕΑΣ», που θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη του 2015, διεκδικώντας πλούσια δώρα με μοναδικές συνταγές στις πολυσυσκευασίες.

Η διαδικασία του διαγωνισμού

Οι καταναλωτές μπορούν να αναζητήσουν το ειδικό έντυπο στις πολυσυσκευασίες προσφορών της MISKO με τη σήμανση «Μεγάλος Διαγωνισμός» και να στείλουν τον μοναδικό 10ψήφιο κωδικό μέσω SMS, ή εναλλακτικά να τον συμπληρώσουν στην εφαρμογή της MISKO στο Facebook (www.facebook.com/misko.greece/app_588623421277679). Παράλληλα αποκτούν το φυλλάδιο με συνταγές με ζυμαρικά και κρέας, εμπλουτίζοντας το καθημερινό τους τραπέζι με γευστικές συνταγές.

Στη στιγμή, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν αν είναι ανάμεσα στους 100 νικητές που κερδίζουν τα Ζυμαρικά της Χρονιάς ή στους 50 νικητές που κερδίζουν μικροσυσκευές από την Pitsos ενώ παράλληλα μπαίνουν αυτομάτως στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του διαγωνισμού για 5 σετ Ψυγείου & Κουζίνας Pitsos, συνολικής αξίας 10.000€!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν όσες φορές επιθυμούν στον διαγωνισμό, κάνοντας χρήση διαφορετικού, μοναδικού κωδικού κάθε φορά!