Σας ευχαριστούμε που συμπληρώσατε τη φόρμα για να κατεβάσετε το e-book «Εγκυμοσύνη: Συνδυάστε γεύση με τροφές υψηλής διατροφικής αξίας»

egkimosini-diatrofi-ebook

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για το e-book αυτό!

Διαβάζοντας το αναλυτικό άρθρο για τη διατροφή κατά την εγκυμοσύνη και τη μεταβολή βάρους μίας μέλλουσας μανούλας, σίγουρα έχετε καταλάβει πόσο μεγάλη είναι η σημασία θρεπτικών επιλογών για την καθημερινότητά της.

Το συγκεκριμένο e-book έρχεται να συμπληρώσει τις πληροφορίες αυτές, αφού η διαιτολόγος Εύα Τσάκου συνεργάστηκε με την food blogger Δέσποινα Βαϊοπούλου (www.padespani.com) ώστε να σας μεταφέρουν συνταγές με γεύση και πλούσια διατροφική αξία. Θα είναι χαρά μας να λάβουμε τις εντυπώσεις σας, μόλις το ολοκληρώσετε στέλνοντάς μας email στο info@mednutrition.gr.

Σε περίπτωση που δεν έχετε εγκαταστήσει ήδη το PDF Reader για να διαβάσετε το e-book στον υπολογιστή σας, μπορείτε να το κάνετε γρήγορα και εύκολα κλικάροντας στο παρακάτω link:

https://acrobat.adobe.com/us/en/acrobat/pdf-reader.html

Επιπλέον, εάν θέλετε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα διατροφκά νέα μπορείτε να μας ακολουθήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του medNutrition!

Τα βήματα είναι απλά, κάντε: