Διαγωνισμοί

Κέρδισε για τα παιδιά σου ένα πρωινό γεμάτο ενέργεια με προϊόντα ολικής άλεσης της Nestlé!

19 Σεπτεμβρίου 2019
18675 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
nesquik-contest

Τα σχολεία άνοιξαν... κι αναζητάτε ένα πρωινό που θα χαρίζει ενέργεια κι ευεξία στα παιδιά σας;

Τα δημητριακά NESQUIK® έρχονται για να δώσουν στα παιδιά σημαντικά θρεπτικά συστατικά, όπως σίδηρο και βιταμίνες Β3, Β5 & Β6, που θα βοηθήσουν τη σκέψη τους να εξελιχθεί εμπνέοντας τη δημιουργικότητα τους καθημερινά! Ταυτόχρονα, τους προσφέρουν ενέργεια για τις πρωινές σχολικές δραστηριότητες, συνδυαστικά με υπέροχη σοκολατένια γεύση.

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και δέκα (10) από εσάς θα κερδίσουν από:

 1. μία συσκευασία δημητριακών NESQUIK® Alphabet,
 2. μία συσκευασία δημητριακών NESQUIK® Cocoa Crush και
 3. δύο συσκευασίες με μπάρες δημητριακών NESQUIK® Maxi Choco!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και... καλή σας επιτυχία

Η κλήρωση για τον διαγωνισμό έχει ολοκληρωθεί, συγχαρητήρια στους νικητές!

 1. Τσουκαλά Βαρβάρα
 2. Θεοφάνης Ευθυμιάδης
 3. Ιωάννα Καλεμίδου
 4. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΔΗΣ
 5. ilias rentifis
 6. ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΝΤΕΛΗ​
 7. ELENI LIAROU
 8. ΦΑΝΗ ΘΩΜΑΙΔΟΥ
 9. Athanasios Karapiperis
 10. Δέσποινα Σαρόγλου​

 


Όροι συμμετοχής:

 • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου 10 νικητές θα κερδίσουν από 4 συσκευασίες με δημητριακά και μπάρες δημητριακών ολικής NESQUIK®  (1 πακέτο δημητριακά NESQUIK® Alphabet, 1 πακέτο δημητριακά NESQUIK® Cocoa Crush, 2 συσκευασίες μπάρες δημητριακών  NESQUIK® Maxi Choco). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό κατά το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 στις 14:00 έως την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 στις 14:00.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να εισέλθουν στον ιστότοπο medNutrition.gr και συγκεκριμένα στον συγκεκριμένο διαγωνισμό όπου θα συμπληρώσουν την ανωτέρω ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και ακριβή τους στοιεία (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίου και τηλέφωνο) και να υποβάλουν τη συμμετοχή τους, αφού αποδεχτούν τους όρους του Διαγωνισμού.
 • Τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα καταστρέφονται από τη βάση δεδομένων του medNutrition, το αργότερο εντός τριών (3) μηνών από την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού, εκτός εάν έχετε επιλέξει να λαμβάνετε διατροφική ενημέρωση από το medNutrition. Στην δεύτερη περίπτωση μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας, όποια στιγμή επιθυμείτε, είτε στέλνοντας email στο info@mednutrition.gr είτε κλικάροντας τον σύνδεσμο «Διαγραφή από τη λίστα» που θα βρείτε σε κάθε εβδομαδιαίο newsletter.
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα της www.random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
 • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
 • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή.
 • Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής:
  -Για τους κατοίκους Αθηνών, παραλαβή τους από το γραφείο του medNutrition στο Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21. Ο κάθε νικητής που παραλαμβάνει το δώρο του θα υπογράφει φόρμα αποδοχής του δώρου, όπου θα συμπεριλαμβάνει το όνομα και το επίθετό του. Οι φόρμες αυτές θα διαβιβαστούν στην εταιρεία-χορηγό του διαγωνισμού (CPW ΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΠΡΩΙΝΟΥ Α.Ε.) καθαρά και μόνο για επιβεβαίωση παραλαβής του δώρου, μέσω της διαφημιστικής εταιρείας MCCANN ERICKSON.
  -Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους. Αντίγραφο του voucher αποστολής θα διαβιβάζεται στην εταιρεία-χορηγό του διαγωνισμού (CPW ΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΠΡΩΙΝΟΥ Α.Ε.) καθαρά και μόνο για επιβεβαίωση παραλαβής του δώρου, μέσω της διαφημιστικής εταιρείας MCCANN ERICKSON.
 • Μετά την απόδοση των Δώρων, οποιαδήποτε δεδομένα, προσωπικά ή μη των νικητών του διαγωνισμού, που διατηρεί η εταιρεία χορηγός CPW ΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΠΡΩΙΝΟΥ Α.Ε. και η διαφημιστική MCCANN ERICKSON θα καταστρέφονται, το αργότερο εντός έξι (6) μηνών από την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.
 • Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.