Διαγωνισμοί

Μπες στην κλήρωση και κέρδισε ένα Activity Tracker που προσφέρει το FINA!

27 Μαΐου 2019
16089 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
kerdiste ena fitness tracker apo to fina

Θέλεις να διαχειριστείς καλύτερα το βάρος σου ενόψει καλοκαιριου;

Ο έλεγχος της μερίδας, η επιλογή προϊόντων χαμηλά σε λιπαρά και η φυσική δραστηριότητα αποτελούν τρία σημαντικά «εργαλεία» που θα συμμαχήσουν μαζί σου σε μία προσπάθεια μείωσης του βάρους!

Γι'αυτό λοιπόν, το κίτρινο τυρί Fina, με μόνο 10% λιπαρά, στηρίζει την προσπάθεια αυτή δίνοντας τη δυνατότητα να συνδυάσεις τη σωστή διατροφή με τη φυσική δραστηριότητα! Μπες στην κλήρωση, όπου ένας τυχερός θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει το Activity Tracker Huawei Color Band A2, για να καταγράφει τη φυσική του δραστηριότητα, είτε αφορά περπάτημα, είτε κολύμπι, αλλά και τις ώρες ύπνου του.

Το κίτρινο τυρί Fina, με μόνο 10% λιπαρά συνολικά, είναι μια γευστική επιλογή που σε στηρίζει μειώνοντας τα κορεσμένα λιπαρά από την διατροφή σου. Αξιοποίησε το Activity Tracker Huawei Color Band A2 για να καταγράφεις τη φυσική σου δραστηριότητα και μαζί με τις κατάλληλες για σένα μαγειρικές παρασκευές κάνε ένα βήμα προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής!

Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί.

Νικητής του διαγωνισμού

MARIA GIATRA


Όροι συμμετοχής:

 • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου ένας (1) νικητής θα κερδίσει 1 iActivity Tracker Huawei Color Band A2, με δεκτές συμμετοχές έως την Δευτέρα 10/06/2019 και ώρα 14:30.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, θα πρέπει οι συμμετέχοντες να έχουν αποδεχτεί τη Δήλωση Συναίνεσης Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων, τους όρους του Διαγωνισμού και να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο). 
 • Αποκλειστικός υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων είναι το medNutrition. Τα στοιχεία σας θα καταστρέφονται από τη βάση δεδομένων του medNutrition, το αργότερο εντός τριών (3) μηνών από την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού, εκτός εάν έχετε επιλέξει να λαμβάνετε διατροφική ενημέρωση από το medNutrition. Στην δεύτερη περίπτωση μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας, όποια στιγμή επιθυμείτε, είτε στέλνοντας email στο info@mednutrition.gr είτε κλικάροντας τον σύνδεσμο «Διαγραφή από τη λίστα» που θα βρείτε σε κάθε εβδομαδιαίο newsletter.
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα της www.random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
 • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
 • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής:
  -Για τους κατοίκους Αθηνών, παραλαβή τους από το γραφείο του medNutrition στο Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21. 
  -Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους. 
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.
 • Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.