Διαγωνισμοί

Kερδίστε το πρωινό σας για πάνω από ένα μήνα με τα νέα δημητριακά FITNESS® Granola

08 Δεκεμβρίου 2017
16167 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
fitness-contest-granola

Θέλετε ακόμα περισσότερη ενέργεια για να μη σταματάτε να κυνηγάτε τους στόχους σας; 

Τα FITNESS® Granola έρχονται με δύο νέες γευστικές προτάσεις, για ένα ακόμη πιο δυνατό ξεκίνημα της ημέρας μας:

 • FITNESS® Granola με Βρώμη και Μέλι και...
 • FITNESS® Granola με Βρώμη, σπόρους Κολοκύθας και λαχταριστά Cranberries!

Οι δύο αυτές επιλογές αποτελούν μια ακαταμάχητη πρόταση για όλους όσους θέλουν να ξεκινούν τη μέρα τους με ακόμη πιο χορταστικό και θρεπτικό πρωινό και ταυτόχρονα με 30% λιγότερα λιπαρά σε σύγκριση με άλλα τραγανά Muesli! Τα FITNESS® Granola είναι πλούσια σε ασβέστιο και εξασφαλίζουν όλη την ενέργεια που χρειάζεσαι για να προχωράτε μπροστά και να κατακτάτε καθημερινά τους στόχους σας!

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και 7 από εσάς θα κερδίσουν από 4 συσκευασίες δημητριακών  FITNESS® Granola, δύο από κάθε γεύση! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και...

...καλή επιτυχία!

Οι νικητές του διαγωνισμού

 1. ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΔΑΜΙΑΝΙΔΟΥ
 2. Χαραλαμποπουλος Νικολαος
 3. maria smaragdi
 4. ANTONIA MOSXOPOULOU
 5. ​Θεόδωρος Καβαλλαρης
 6. ΘΩΜΑΣ ΛΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
 7. Αργυρώ Βάγια

Όροι συμμετοχής:

 • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου εφτά (7) νικητές θα κερδίσουν από τέσσερα (4) πακέτα με δημητριακά πρωινού FITNESS® Granola (από δύο πακέτα για κάθε γεύση: FITNESS® Granola με Βρώμη και Μέλι & FITNESS® Granola με Βρώμη, σπόρους Κολοκύθας και Cranberries), με δεκτές συμμετοχές ως και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 14.30.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα της www.random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
 • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
 • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του medNutrition.gr.
 • Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής:
  Για τους κατοίκους Αθηνών, παραλαβή τους από το γραφείο του medNutrition στο Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21.
  Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.
 • Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.