Διαγωνισμοί

Σου λείπει ενέργεια; Κέρδισέ τη με τα προϊόντα της Power Health

15 Ιουνίου 2016
14337 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
Σου λείπει ενέργεια; Κέρδισέ τη με τα προϊόντα της Power Health

Με τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό αυτό, διεκδικείτε ένα "ζευγάρι" Cranberry και Multi & Multi πολυβιταμίνες από την Power Health για σας που χρειάζεστε περισσότερη ενέργεια στην καθημερινότητα σας . Η κλήρωση θα αναδείξει 5 τυχερούς ενώ για τη συμμετοχή σας, το μόνο που χρειάζεται είναι η συμπλήρωση των στοιχείων σας στην παρακάτω φόρμα.

Multi & Multi 
Πολύ... ενέργεια, πολύ... δύναμη... πολύ... βιταμίνη!

Δουλεύεις ώρες ατέλειωτες και τρως βιαστικά και ό,τι βρεις; Έχεις πολύ... τρέξιμο; Τώρα έχεις και την πολύ... Βιταμίνη σου! Δε χρειάζεται να είσαι επιστήμονας για να καταλάβεις ότι χρειάζεσαι ενισχύσεις. Γι’ αυτό οι επιστήμονες της Power Health δημιούργησαν την πολυβιταμίνη Multi&Multi. Περιέχει όλες τις βιταμίνες, τα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία που χρειάζεσαι καθημερινά. Σου δίνει ενέργεια και δύναμη, καλύπτει τα κενά της διατροφής σου και προστατεύει τον οργανισμό σου. Μία την ημέρα σε κρατάει όλη μέρα και έχει φανταστική γεύση ροδάκινο!

Cranberry: 
Υγιές ουροποιητικό για την ευαίσθητη γυναικεία φύση

Οι ουρολοιμώξεις αποτελούν ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που εμφανίζονται κυρίως στις γυναίκες. Η γυναικεία ανατομία τις ευνοεί ιδιαιτέρως. Φεύγουν και επιστρέφουν ξανά και ξανά δημιουργώντας έναν ατέλειωτο κύκλο ταλαιπωρίας. Σύμμαχος στην αντιμετώπισή τους, ένα μικρό πορφυρό φρούτο, το cranberry. Τα οφέλη που προσφέρει έρχονται σε αντίθεση με το μικρό μέγεθός του, αφού από μόνο του αποτελεί ένα... φυσικό σύστημα υγείας για το ουροποιητικό. Το Cranberry αποτελεί μία ακόμα... δυναμοτροφή που η Power Health αξιοποιεί για να σας προσφέρει μέσα από τη σειρά Power Foods, σε μορφή που αντιστοιχεί σαν να τρώγατε 17.000mg φρέσκου cranberry.

 Νικητές:

  1. AΘΑΝΑΣΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
  2. Στεφανία Παπαμιχαήλ
  3. ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΑΛΕΞΑΚΗ
  4. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΟΥΓΑΛΗΣ
  5. Λίλιαν Τότη

 

Όροι συμμετοχής:

  • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου πέντε (5) νικητές θα κερδίσουν μια συσκευασία Cranberry και μια αυσκευασία Multi & Multi πολυβιταμίνες από την Power Health ο καθένας, με δεκτές συμμετοχές ως την Δευτέρα 04/07/2016 και ώρα 14.30!
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α' βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα της ιστοσελίδας random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
  • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
  • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του medNutrition.gr.Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής:
    Για τους κατοίκους Αθηνών, παραλαβή τους από το γραφείο του medNutrition στο Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21.
    Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.