Διαγωνισμοί

Κερδίστε 5 αντίτυπα του παιδικού comic «Ιστορίες Πρωινού» των medNutrition Kids

26 Μαΐου 2016
13158 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
Κερδίστε 5 αντίτυπα του παιδικού comic «Ιστορίες Πρωινού» των medNutrition Kids

Εσύ ξέρεις ότι "το πρωί πρέπει να τρως σαν βασιλιάς..." όμως το παιδί σου δεν συμμερίζεται αυτήν την άποψη, ξυπνάει τελευταία στιγμή και μετά βίας ρουφάει στα γρήγορα ένα ποτήρι γάλα πριν φύγει για το σχολείο;

Το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας... πόσο μάλλον για το παιδί σου, που βρίσκεται στην ανάπτυξη!
Σε μια προσπάθεια να σε βοηθήσει να πείσεις παιδιά ότι ο χρόνος που επενδύουμε στο πρωινό είναι πολύ πιο σημαντικός κι ότι ένα ισορροπημένο πρωινό μπορεί να εξασφαλίσει καλή υγεία, σωστή ανάπτυξη, καλές σχολικές επιδόσεις και καλύτερη διάθεση δημιουργήθηκε το κόμικ «Ιστορίες Πρωινού»! Περιέχει επίσης, ειδικό εκπαιδευτικό μέρος που δημιουργήθηκε με τη βοήθεια παιδαγωγού για την περαιτέρω καλλιέργεια της κριτικής σκέψης του παιδού.

Σε ποιους απευθύνεται το βιβλίο; "Σε παιδιά... μικρά και μεγάλα παιδιά! Στόχος του κόμικ είναι να προσεγγίσει τα παιδιά με έναν παιγνιώδη τρόπο και μέσα από την εικονογράφηση να τα «πείσει» να βάλουν το πρωινό τους στην καθημερινότητα τους. Το κόμικ αυτό μπορεί να αποτελέσει βοήθημα για γονείς και εκπαιδευτικούς, καθώς κάνει την εκπαίδευση παιχνίδι, συμπεριλαμβάνοντας ήρωες, εικόνες, έξυπνες ασκήσεις και δραστηριότητες που θα βοηθήσουν το παιδί να εμπεδώσει τις γνώσεις που θα αποκομίσει μέσα από την ανάγνωση του κόμικ", τονίζει η συγγραφέας του βιβλίου, Κλινική- Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, MSc, κ. Αλεξάνδρα Κουμπίτσκι.

Συγγραφέας: Αλεξάνδρα Κουμπίτσκι, Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.

Εκδόσεις: medNutrition Publications

Νικητές διαγωνισμού:

 1. φωτεινη τσουλελη
 2. ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΟΥΔΡΟΜΝΙΑΝΟΣ
 3. ΑΝΝΑ ΑΡΣΕΝΗ
 4. Αναστασία Κωνσταντινιδου
 5. Ευαγγελια-Αιμιλια Λαγουδη

Όροι συμμετοχής:

 • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου πέντε (5) νικητές θα κερδίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου "Ιστορίες Πρωινού" αξίας 12 ευρώ, με δεκτές συμμετοχές ως την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 14.30!
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α' βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα της ιστοσελίδας random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
 • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
 • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του medNutrition.gr.
 • Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής:
  Για τους κατοίκους Αθηνών, παραλαβή τους από το γραφείο του medNutrition στο Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21.
  Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.