Διαγωνισμοί

Κερδίστε 5 αντίτυπα του βιβλίου «Χοληστερόλη - Νικήστε τη με σύμμαχο τη διατροφή» των medNutrition Wellness

09 Μαρτίου 2016
9975 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
Κερδίστε 5 αντίτυπα του βιβλίου «Χοληστερόλη - Νικήστε τη με σύμμαχο τη διατροφή» των medNutrition Wellness

Οι τιμές της χοληστερίνης σου είναι στα ύψη και ψάχνεις τρόπους για να τη μειώσεις; Η λύση στις αυξημένες τιμές της χοληστερόλης δεν βρίσκεται μόνο στα φάρμακα, αλλά περνάει και μέσα από το ...πιάτο σου. Το βιβλίο "Χοληστερόλη- Νικήστε τη με σύμμαχο τη διατροφή", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις medNutrition wellness, πέρα από το γεγονός ότι θα σου μάθει πάρα πολλά πράγματα για τη χοληστερόλη, υπόσχεται να σε βοηθήσει στην -όχι και τόσο εύκολη- αποστολή, που λέγεται "μείωση της χοληστερόλης", μέσα από έξυπνες προτάσεις άκησης και διατροφής.

"Το πρόβλημα της αυξημένης χοληστερόλης φαίνεται να υπάρχει στο 50% των Ελλήνων, οι οποίοι έχουν υψηλή LDL (κακή) χοληστερόλη, αλλά δεν το γνωρίζουν, αφού πρόκειται για σιωπηλή νόσο, χωρίς εμφανή συμπτώματα. Ακριβώς για αυτό το λόγο αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό το θέμα και να γράψω ένα βιβλίο που θα ενδιαφέρει μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού της χώρας", σημειώνει η συγγραφέας του βιβλίου, Κλινική Διαιτολόγος, Γεωργία Ίσαρη.

Συγγραφέας: Γεωργία Ίσαρη, Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος M.Sc.

Εκδόσεις: medNutrition Publications

Σελίδες: 116

ISBN: 978-618-80657-6-5

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:

 1. Δαγκαλάκης Αρτέμης
 2. Ροκανά Νίκη
 3. Τότη Τριανταφυλλιά
 4. Παπαδημητρίου Γεώργιος
 5. Μπαϊρακτάρη Στέλλα

 

Όροι συμμετοχής:

 • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου πέντε (5) νικητές θα κερδίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου "Χοληστερόλη - Νικήστε τη με σύμμαχο τη διατροφή" αξίας 10 ευρώ, με δεκτές συμμετοχές ως την Τετάρτη 23 Μαρτίου στις 14.30!
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α' βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail) και να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους πατώντας το σύνδεσμο που θα λάβουν στο email επιβεβαίωσης που θα αποσταλεί στο email που έχουν συμπληρώσει. Εάν δεν λάβετε το email επιβεβαίωσης είναι πιθανόν να έχετε συμπληρώσει λάθος το email σας. Ελέγξετε επίσης μήπως έχετε λάβει το email αλλά έχει προωθηθεί στα ανεπιθύμητα (spam folder).
 • Συμμετέχοντες που δεν έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία πατώντας το σύνδεσμο επιβεβαίωσης δεν λαμβάνουν μέρος στην αυτοματοποιημένη «κλήρωση» που πραγματοποιείται κατά τη λήξη του διαγωνισμού.
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
 • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 30 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
 • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του medNutrition.gr.
 • Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής:
  Για τους κατοίκους Αθηνών, παραλαβή τους από το γραφείο του medNutrition στο Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21.
  Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.