Διαγωνισμοί

Κερδίστε ένα ζευγάρι χειροποίητες ρακέτες JOY & το βιβλίο "Mύθοι και αλήθειες στη διατροφή μας"

27 Μαΐου 2015
6972 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
Κερδίστε ένα ζευγάρι χειροποίητες ρακέτες JOY & το βιβλίο "Mύθοι και αλήθειες στη διατροφή μας"

Πετσέτα, αντηλιακό, ρακέτες και φύγαμε για παραλία! Η θερμοκρασία ανεβαίνει το καλοκαίρι έφτασε και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην θάλασσα.

Οι ρακέτες παραλίας είναι συνώνυμο του ελληνικού καλοκαιριού. Οι ρακέτες JΟΥείναι φτιαγμένες από ελαφρύ ξύλο το οποίο όμως να μπορεί να αντέχει τα δυνατάχτυπήματα των παικτών αλλά και την αλμύρα της θάλασσας.

Η λέξη JOY σημαίνει χαρά αυτό δηλαδή που πρέπει να νιώθει κανείς όταν το καλοκαίρι επιδίδεται στο σπορ της ξυλορακέτας. Όλες οι ρακέτες παραλίας JOY είναιχειροποίητες. Το σημαντικότερο όλων οι ρακέτες παραλίας είναι ελληνικής κατασκευής.

Περιηγηθείτε στη σελίδα raketesjoy.com και ανακαλύψτε τον κόσμο της ρακέτας πίσω από το όνομα συνώνυμο της Χαράς. Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετέχετε στο απαραίτητο παιχνίδι του καλοκαιριού.

Επειδή όμως μαζί με τη σωματική δραστηριότητα πρέπει να εκπαιδεύουμε και το πνεύμα μας (νους υγιής εν σώματι υγιεί) μαζί με ένα ζευγάρι ρακέτες κάθε ένας από τους 3 νικητές κερδίζει και ένα βιβλίο της σειράς medNutritionwellness «Μύθοι και αλήθειες στη διατροφή μας» του Παρασκευά Παπαχρήστου, Διαιτολόγου Διατροφολόγου M.Sc., για να μάθει όλες τις αλήθειες αλλά και να ξεσκεπάσει τους μύθους που κρύβονται στον κόσμο της διατροφής..!

Νικητές του Διαγωνισμου

 1. Nikos Gasparis
 2. γιωτα κορωναιου
 3. Chris Moustakas

Όροι συμμετοχής:

 • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου 3 (τρείς) νικητές θα κερδίσουν από 2 ρακέτες JOY και ένα βιβλίο "Μύθοι και αλήθειες στη διατροφή μας", με δεκτές συμμετοχές ως την Τετάρτη 10/6/2015 και ώρα 14:30.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail) και να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους πατώντας το σύνδεσμο που θα λάβουν στο email επιβεβαίωσης που θα αποσταλεί στο email που έχουν συμπληρώσει. Εάν δεν λάβετε το email επιβεβαίωσης είναι πιθανόν να έχετε συμπληρώσει λάθος το email σας. Ελέγξετε επίσης μήπως έχετε λάβει το email αλλά έχει προωθηθεί στα ανεπιθύμητα (spam folder).
 • Συμμετέχοντες που δεν έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία πατώντας το σύνδεσμο επιβεβαίωσης δεν λαμβάνουν μέρος στην αυτοματοποιημένη «κλήρωση» που πραγματοποιείται κατά τη λήξη του διαγωνισμού.
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
 • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 30 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
 • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του medNutrition.gr.
 • Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής:
  Για τους κατοίκους Αθηνών, παραλαβή τους από το γραφείο του medNutrition στο Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21.
  Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.