Διαγωνισμοί

Κερδίστε 6 συσκευασίες από τον αγαπημένο σας καφέ Λουμίδης Παπαγάλος!

15 Ιουνίου 2015
16488 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
Κερδίστε 6 συσκευασίες από τον αγαπημένο σας καφέ Λουμίδης Παπαγάλος!

Βαρύγλυκος, γλυκήβραστος, με ολίγη, σκέτος ή μέτριος; Όποια και αν είναι η προτίμησή σας, ο αγαπημένος ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος σας χαρίζει μοναδικές στιγμές απόλαυσης με όλα εκείνα τα στοιχεία και τις αξίες που τον κάνουν να ξεχωρίζει από το 1919. Απόλυτα ταυτισμένος με την ποιότητα και διαχρονικότητα, ο Λουμίδης Παπαγάλος παραμένει στην πρώτη θέση των προτιμήσεών σας, διατηρώντας αναλλοίωτα το πλούσιο άρωμα, το αυθεντικό χαρμάνι και τη μοναδική γεύση του.

Λαμβάνοντας μέρος στο διαγωνισμό, απλά και εύκολα με ένα κλικ, 5 τυχεροί θα κερδίσουν από 6 συσκευασίες από τον αγαπημένο σας καφέ Λουμίδης Παπαγάλος: 2 συσκευασίες Λουμίδης Παπαγάλος Παραδοσιακός 194γρ, 1 συσκευασία Λουμίδης Παπαγάλος Κουπάτος 194γρ, 1 συσκευασία Λουμίδης Παπαγάλος Σκούρος 194γρ, 1 συσκευασία Λουμίδης Παπαγάλος Αρχοντικός 194γρ & 1 συσκευασία Λουμίδης Παπαγάλος Decaf 96 γρ.

Νικητές του Διαγωνισμου

 1. Voula Batsiou
 2. Ανθούλα Γατή
 3. Eleni Efremidou
 4. Giota Koronaki
 5. Jenny Zaroulea

Όροι συμμετοχής:

 • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου 5 νικητές θα κερδίσουν από 6 συσκευασίες ελληνικού καφέδιαφόρων γεύσεων όπως ορίζεται πιο πάνω στην περιγαρφή του δώρου, με δεκτές συμμετοχές ως την Δευτέρα 06 Ιουλίου 2015 και ώρα 14:30.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail) και να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους πατώντας το σύνδεσμο που θα λάβουν στο email επιβεβαίωσης που θα αποσταλεί στο email που έχουν συμπληρώσει. Εάν δεν λάβετε το email επιβεβαίωσης είναι πιθανόν να έχετε συμπληρώσει λάθος το email σας. Ελέγξετε επίσης μήπως έχετε λάβει το email αλλά έχει προωθηθεί στα ανεπιθύμητα (spam folder).
 • Συμμετέχοντες που δεν έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία πατώντας το σύνδεσμο επιβεβαίωσης δεν λαμβάνουν μέρος στην αυτοματοποιημένη «κλήρωση» που πραγματοποιείται κατά τη λήξη του διαγωνισμού.
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
 • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 30 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
 • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του medNutrition.gr.
 • Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής:
  Για τους κατοίκους Αθηνών, παραλαβή τους από το γραφείο του medNutrition στο Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21.
  Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.