Νέα - Ειδήσεις

Η Barilla Hellas έτρεξε στον 32o αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών

18 Νοεμβρίου 2014
5928 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
barilla treximo nikites

H ομάδα της Barilla Hellas έδωσε και φέτος δυναμικά το παρόν στον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών. Πέντε μέλη της οικογένειας της Barilla Hellas ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη μεγάλη διαδρομή των 42.195 μέτρων (3 εργαζόμενοι του Εργοστασίου Θήβας, οι κ.κ. Γεώργιος Σιλιβάκος, Αθανάσιος Αγγελόπουλος, Ανέστης Πασσάς μαζί με τον Διευθυντή, κο Βασίλη Ραλλίδη και τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, κο Γεώργιο Σπηλιόπουλο) ενώ πολλοί εργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν στις διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων προβάλλοντας το σημαίνοντα ρόλο της άθλησης για μια ισορροπημένη ζωή που συνδυάζει την πνευματική με τη σωματική ευεξία.

Με αφορμή τη συμμετοχή των εργαζομένων της Barilla Hellas στον 32ο Μαραθώνιο, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κος Γιώργος Σπηλιόπουλος που ολοκλήρωσε φέτος την κλασσική μαραθώνια διαδρομή για τέταρτη συνεχή χρονιά, δήλωσε:

«Συμμετέχοντας σε αυτόν τον σπουδαίο θεσμό γινόμαστε κοινωνοί του οράματος της εταιρείας για καλή ζωή, κάθε μέρα. Για όλους εμάς, η επιμονή και η υπομονή που απαιτεί ο Μαραθώνιος αγώνας συμβολίζει τον τρόπο με τον οποίο η ατομική προσπάθεια συναντάει την ομαδική πορεία για την επίτευξη ακόμα και των πιο δύσκολων στόχων»