Νέα - Ειδήσεις

Ο Μεγάλος Διαγωνισμός Barilla “Mια ιστορία Αγάπης” συνεχίζεται!

01 Οκτωβρίου 2014
6585 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
barilla agapa kardia

Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2014, βρείτε τους μοναδικούς κωδικούς στις ειδικές συσκευασίες Barilla και κερδίστε δεκάδες πλούσια δώρα, κάθε βδομάδα!

Η Barilla ευχαριστεί θερμά τους λάτρεις των ζυμαρικών και σαλτσών Barilla για την αγάπη τους, το μεγάλο τους ενδιαφέρον και τις χιλιάδες συμμετοχές τους στον Μεγάλο Διαγωνισμό “Mια Ιστορία Αγάπης» με τα ειδικά πακέτα που βρίσκονται στα καταστήματα από τον Μάιο. Λόγω του έντονου ενδιαφέροντος ο διαγωνισμός θα παραταθεί μέχρι της 15 Δεκεμβρίου του 2014.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να διεκδικήσουν ακόμα δεκάδες δώρα όπως σερβίτσια φαγητού και συλλεκτικά αποκλειστικά βιβλία από την Academia Βarilla. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν όσες φορές επιθυμούν στον διαγωνισμό κάνοντας χρήση διαφορετικού, μοναδικού κωδικού κάθε φορά και να κερδίσουν στη στιγμή, χωρίς κλήρωση.

Οι καταναλωτές αναζητώντας τις μονές συσκευασίες και πολυσυσκευασίες ζυμαρικών καθώς και σάλτσες Barilla με την ειδική σήμανση του διαγωνισμού στέλνουν τον μοναδικό κωδικό μέσω SMS στο 19599, ή εναλλακτικά τον συμπληρώσουν στην δωρεάν πλατφόρμα στη σελίδα της Barilla στο Facebook (www.facebook.com/barillagreece) και ενημερώνονται στην στιγμή αν έχουν κερδίσει ένα από τα εκατοντάδες δώρα!