Νέα - Ειδήσεις

Φέτος «τρέξαμε πιο γρήγορα… από τη σκιά του»!

02 Οκτωβρίου 2013
5511 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Φέτος «τρέξαμε πιο γρήγορα… από τη σκιά του»!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας “Race for the Cure®” στο Ζάππειο, από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». Από νωρίς το πρωί της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου, 15.000 χιλιάδες δρομείς κάθε ηλικίας έδωσαν το «παρών» σε ένα διαφορετικό αγώνα δρόμου που τιμά τις γυναίκες που έχουν δοκιμαστεί από τον καρκίνο του μαστού και στοχεύει, παράλληλα, να αυξήσει την ενημέρωση και την πρόληψή του.

Τα δημητριακά ολικής αλέσεως FITNESS® της Nestlé, ως επίσημος χορηγός του Αγώνα για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, δε θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν από αυτό το ξεχωριστό Κυριακάτικο πρωινό στο Ζάππειο. Παράλληλα, υποστήριξαν τους συμμετέχοντες του “Race for the Cure®”, μοιράζοντας προϊόντα και εκπτωτικά κουπόνια.

Ανάμεσα στους 15.000 χιλιάδες και πλέον δρομείς που συμμετείχαν, διακρίναμε διάσημες Ελληνίδες όπως η Μαίρη Συνατσάκη, η Ελένη Πετρουλάκη-Ivic και η Ναταλία Δραγούμη που έτρεξαν μαζί με τα FITNESS® για αυτόν τον «ιερό» σκοπό. Μετά το τέλος του αγώνα, όλοι όσοι συμμετείχαν ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο “Race for the Cure®”!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τα FITNESS® συμβάλλουν στην ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού, συμπεριλαμβάνοντας ενημερωτικά μηνύματα στις ειδικές συσκευασίες τους, που θα κυκλοφορούν όλο τον Οκτώβριο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: facebook.com/NestleFitness.GR και www.almazois.gr/race2013