Νέα - Ειδήσεις

Η πρώτη Online Dance School από τα FITNESS!

08 Μαΐου 2013
6315 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Η πρώτη Online Dance School από τα FITNESS!

 

Τα δημητριακά ολικής αλέσεως FITNESS® της Nestlé®, ο απόλυτος σύμμαχός σου για μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή, σε βοηθούν να αποκτήσεις τη γραμμή που σου ταιριάζει και φέτος το καλοκαίρι, μέσα από ένα διαφορετικό πρόγραμμα χορού!

Η πρώτη Online Dance School, υπό την καθοδήγηση του γνωστού γυμναστή Γιώργου Ξηρού, έρχεται για έναν ολόκληρο μήνα μέσω της σελίδας των FITNESS® στο Facebook και υπόσχεται να σε ξεσηκώσει! Από την Τρίτη 14 Μαΐου έως τις 06 Ιουνίου και κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 19:00, μέσω του πρωτότυπου, ανατρεπτικού και διασκεδαστικού προγράμματος χορού των FITNESS® η επιθυμία σου για επίπεδη κοιλιά γίνεται παιχνίδι!

Επίλεξε και εσύ την αγαπημένη σου γεύση δημητριακών ολικής αλέσεως FITNESS® και συνδύασε την σωστή διατροφή και άσκηση με τη διασκέδαση. Οι ζωηρές και γεμάτες ενέργεια χορογραφίες που θα βρεις στη σελίδα των FITNESS® στο Facebook θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το σώμα που ονειρεύεσαι και να βγεις άφοβα στην παραλία. Μείνει και εσύ λοιπόν πιστή στο ραντεβού σου με τα FITNESS® και ετοιμάσου για ένα «αποκαλυπτικό» καλοκαίρι!