Νέα - Ειδήσεις

Κάνε το πρώτο βήμα μαζί με τα FITNESS® της Nestlé και την Ελένη Φουρέιρα!

29 Σεπτεμβρίου 2023
1857 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
fitness-tis-nestle-kai-tin-eleni-foureira

Μέσα από το ΝΕΟ διαγωνισμό των δημητριακών FITNESS®, η Ελένη σε προσκαλεί να βρεις το δικό σου fitness και να κάνεις την άσκηση διασκέδαση!

Χρειάζεσαι κίνητρο για να εντάξεις την άσκηση στην καθημερινότητα σου και να διατηρείς ένα πιο δραστήριο τρόπο ζωής; Στη νέα τηλεοπτική καμπάνια των FITNESS®, η Ελένη σου δίνει την έμπνευση που χρειάζεσαι και σε προσκαλεί να δοκιμάσεις νέες δραστηριότητες μέχρι να ανακαλύψεις αυτό που θα απολαμβάνεις περισσότερο. Και το πρώτο βήμα ξεκινάει φυσικά με ένα θρεπτικό και απολαυστικό πρωινό με δημητριακά ολικής άλεσης ή μπάρες FITNESS®!

Δες το video της νέας καμπάνιας και βρες το FITNESS® σου!

Η διάθεση για μια active καθημερινότητα όμως δεν σταματά εδώ. Τώρα, μέσα από τον νέο διαγωνισμό των δημητριακών FITNESS®, έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις τη θέση σου σε ένα exclusive online group με την Ελένη Φουρέιρα! Αν θέλεις να είσαι ένας από τους 10 τυχερούς που για 5 ημέρες θα εμπνευστούν από την Ελένη, την κορυφαία pop star, και θα ζήσουν απολαυστικές active στιγμές, ήρθε η στιγμή να λάβεις μέρος.

Πώς; Η διαδικασία είναι απλή: μπες στο https://www.nestle-cereals.com/gr/Fitnessxeleni ή σκάναρε το QR code που θα βρεις στο πίσω μέρος των πακέτων και διεκδίκησε τη θέση σου! Παράλληλα, μπορεί να είσαι ένας από τους 50 τυχερούς που θα κερδίσουν πλούσια πακέτα με απολαυστικά δημητριακά και μπάρες δημητριακών FITNESS®, για να ξεκινάς την ημέρα σου με ενέργεια.

Κάνε το πρώτο βήμα και βρες το δικό σου FITNESS®!

#FindYourFitness

#TaketheFirstStep

eleni foureira 2 0

fitness dark chocolate cereals 0