Νέα - Ειδήσεις

Fitness Plus: Το γυμναστήριο στα σύνορα Παγκρατίου και Καισαριανής κλείνει 20 χρόνια λειτουργίας

12 Δεκεμβρίου 2012
972 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί

Το γυμναστήριο Fitness Plus ξεκίνησε την διαδρομή του στον χώρο της Υγείας και Ευεξίας (Fitness) πριν από σχεδόν 20 χρόνια σε ένα κτίριο στην οδό Ηρώων Σκοπευτηρίου 12 και Δαμάρεως, στα σύνορα μεταξύ Παγκράτι και Καισαριανής. Προτού γίνει γυμναστήριο, ο χώρος φιλοξενούσε έναν από τους παλαιότερους κινηματογράφους της Αθήνας, το Σινέ Ατενέ.

Απο το 2002 και έως τώρα έχει μια σταθερή πορεία, παραμένοντας μέσα στις εξελίξεις του Fitness, ακολουθώντας τα νέα μοντέλα της άσκησης (Pilates, Pilates Reformer, Trx, Power CyclingZumbaCross Training, Bodyweight Training, Dance aerobic), εφαρμόζοντας τα με συνέπεια και επαγγελματισμό, έχοντας σαν προτεραιότητα την ασφαλή και ωφέλιμη άσκηση των μελών του.

ΧΩΡΟΣ

Το γυμναστήριο στα σύνορα μεταξύ Παγκρατίου και Καισαριανής Fitness Plus περιλαμβάνει εγκαταστάσεις 1000τμ, με τους κυρίως χώρους άσκησης να έχουν ψηλό ταβάνι και μεγάλα παράθυρα, κάτι το οποίο δίνει μια αίσθηση άνεσης και σωστού αερισμού του χώρου.
Ο χώρος της άσκησης μοιράζεται σε δύο ορόφους και αποτελείται από τα παρακάτω τμήματα: α) δύο χώροι για προπονήσεις αντιστάσεων, β) αερόβια μηχανήματα, γ) cross training area, δ) κεντρική αίθουσα ομαδικών μαθημάτων χωρητικότητας 30 ατόμων και ε) αίθουσα reformer pilates.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η επιλογή των μηχανημάτων και του εξοπλισμού δίνει την δυνατότητα στον ασκούμενο να γυμνάσει κάθε μυϊκή ομάδα με διαφορετικό τρόπο.
Τροχαλίες, μπάρες, αλτήρες, μηχανήματα κοιλιακών και ραχιαίων, βοηθητικά εξαρτήματα (Bosu, Battle Ropes, Kettlebells, Wall Balls, Resistance Bands) προσφέρουν ποικιλία στην προπόνηση.

Ειδικά για την μυϊκή ανάπτυξη, τα Hammer Machines της STERLING μιμούνται την φυσική κίνηση του σώματος, ενώ δυναμώνουν τους μυς με τον συνδυασμό της αμφίπλευρης κίνησης, προσφέροντας δύναμη και ισορροπία.

 

ΑΕΡΟΒΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

  • Ελλειπτικά, ποδήλατα και διάδρομοι Circle Fitness με τεχνολογία “smooth deck” για τις καταπονήσεις των αρθρώσεων.
  • Δύο Climbmill (σκαλιέρες) και τρία Row machines (κωπηλατικά μηχανήματα) MATRIX, εννέα
  • Spin Bikes (αγωνιστικά ποδήλατα).
  • Συνολικά 30 αερόβια μηχανήματα για διαφορετικούς τρόπους αύξησης της αερόβιας ικανότητας.

ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ένα σημαντικό κομμάτι σε κάθε γυμναστήριο είναι τα ομαδικά προγράμματα.
Οι έμπειροι και επαγγελματίες γυμναστές των προγραμμάτων στις αίθουσες εγγυώνται ολοκληρωμένη εκγύμναση σε όποιον τα επιλέξει.
Γκρουπ για προπόνηση αντιστάσεων με λάστιχα, αλτήρες και μπάρες για ενδυνάμωση και ορθοσωμία (Total BodyAbs and Hips).
Υψηλής έντασης (Fat Burn 4 all, Dance Aerobic, Power Cycling).
Ισορροπίας και ελέγχου σώματος (TrxPilates mat, Pilates Reformer).
Χορός και άσκηση (Zumba).

ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ

Η ομάδα που αποτελεί τον πυρήνα των γυμναστών του Fitness Plus συνεργάζεται αρμονικά από το 2002.
Είναι όλοι απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ, με συνεχιζόμενη εκπαίδευση και ενημέρωση για τις νέες τάσεις άσκησης. Στόχος αυτής της ομάδας είναι η στοχευμένη εκγύμναση για καθένα από τα μέλη του γυμναστηρίου ξεχωριστά.

Τα ατομικά προγράμματα είναι φτιαγμένα για να ταιριάζουν με τις ανάγκες του ασκούμενου, λαμβάνοντας υπόψη τους περιορισμούς (τραυματισμοί, μυοσκελετικές δυσκολίες κ.α.), την συχνότητα των επισκέψεων, αλλά και το σημαντικότερο που είναι το επίπεδο της φυσικής κατάστασης του.

Τα ατομικά προγράμματα ανανεώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Το σώμα και το μυαλό δέχεται νέες προκλήσεις, ο ασκούμενος δεν βαριέται και ο γυμναστής χαίρεται βλέποντας την πρόοδο και την απόδοση του μαθητή του.

Το γυμναστήριο στα σύνορα Παγκρατίου και Καισαριανής Fitness Plus προσφέρει έναν άνετο χώρο για όποια προπόνηση επιλέξεις για τον εαυτό σου όπνς pilates mat, pilates reformer, cross training, trx, functional training, yoga, group training, personal training κ.α. καθώς και επαγγελματική καθοδήγηση για την επίτευξη των στόχων σου, με κίνητρα για συνεχή βελτίωση.