Νέα - Ειδήσεις

Plant Based Conference 2020

18 Νοεμβρίου 2020
6858 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Plant Based Conference 2020

Το Plant Based Conference 2020 πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με σκοπό να εξερευνήσει τη νέα ανάγκη των καταναλωτών για Plant Based προϊόντα και πώς αυτή επηρεάζει το παρόν και το μέλλον της βιομηχανίας τροφίμων, συμπληρωμάτων διατροφής, φαρμάκων, καλλυντικών και απορρυπαντικών.

Στο πλαίσιο αυτό, διεθνείς ομιλητές, εμπειρογνώμονες, στελέχη της βιομηχανίας, ακαδημαϊκοί, επαγγελματίες στον τομέα του Plant Based και μέλη θεσμικών φορέων -μέσα από παρουσιάσεις case studies και διαδραστικές συζητήσεις- θα «δομήσουν» επίκαιρες θεματικές ενότητες!

Tα βασικά θέματα που θα αναλυθούν στο Plant Based Conference 2020 χωρίζονται σε τρεις επιμέρους ενότητες: επενδύσεις, παραγωγή και marketing plant based προϊόντων.

  • Καλές πρακτικές βιομηχανικών επενδύσεων σε plant based προϊόντα. (επενδυτικά προγράμματα, business plans, νέες γραμμές παραγωγής κ.α.) 
  • Καλές πρακτικές παραγωγής plant based προϊόντων. (καινοτομία plant based προϊόντων, τεχνολογικές τάσεις, R&D πάνω σε plant based προϊόντα, νέες πρώτες ύλες, πιστοποιήσεις κ.α.)
  • Καλές πρακτικές marketing plant based προϊόντων. (διείσδυση στο plant based καταναλωτικό κοινό, ζήτηση της αγοράς για plant based προϊόντα, καταναλωτικές τάσεις και συνήθειες που θα εμφανιστούν στο μέλλον σχετικά με την plant based κατανάλωση κ.α.)

Το συνέδριο θα αποτελέσει την πιο δυναμική συνάντηση για την εξερεύνηση των ευκαιριών και των προκλήσεων που προκύπτουν από την παγκόσμια τάση ανάπτυξης των Plant Based προϊόντων, με συνακόλουθα οφέλη την ανάπτυξη τεχνογνωσίας, τη στοχευμένη ενημέρωση και την ενίσχυση της δικτύωσης των ενδιαφερόμενων μερών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.plantbasedconference.gr