Νέα - Ειδήσεις

Ημερολόγιο 2021 – Σωματικής Άσκησης, Υγείας και Ευεξίας

18 Οκτωβρίου 2020
5121 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
athlitiko vivlio imerologio

Το «Ημερολόγιο 2021 – Σωματικής Άσκησης, Υγείας και Ευεξίας», των εκδόσεων Ραδάμανθυς, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Για τους μικρούς αθλητές που ξεκινάνε κάποιο άθλημα, για τους ερασιτέχνες που κάνουν την καθημερινή γυμναστική στη φύση ή σε κάποιο γυμναστήριο, και σε άτομα με ειδικές ικανότητες. Επιπλέον, απευθύνεται στους αθλητές που συμμετέχουν σε αγώνες, μεμονωμένα ή με την ομάδα τους, και θέλουν να καταγράφουν τις καθημερινές προπονήσεις τους.

Στόχος του Βιβλίου-Ημερολογίου είναι να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες, συμβουλές και να ενημερώσει όλους τους ασκούμενους για θέματα:

  • Υγείας – Ευεξίας- Άσκησης για Όλους
  • Ανατομίας Ανθρώπινου Σώματος
  • Διατροφής
  • Προπονητικής – Εργοφυσιολογίας
  • Ιστορίας και Φιλοσοφίας του Αθλητισμού

Παράλληλα, είναι ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για όλους. Χρησιμεύει σαν ένα αρχείο όπου οι ασκούμενοι θα καταγράφουν τις δραστηριότητες και τις προπονήσεις τους για όλο τον χρόνο. Η σωματική, πνευματική και ψυχική πληρότητα μπορεί να διασφαλιστεί με το να εντάξουμε τη φυσική δραστηριότητα, την άθληση και την ισορροπημένη διατροφή στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα μας.

Η ενημέρωση και η καθοδήγηση από τους επιστήμονες του χώρου της Φυσικής αγωγής και της Προπονητικής είναι αναγκαία για τη σωματική βελτίωση και εξέλιξή μας. Η οξυγόνωση των κυττάρων μας μέσα από την Αερόβια άσκηση είναι το φυσικό φάρμακό μας…

Σκοπός του ημερολογίου είναι να μυήσει τον αναγνώστη στην άσκηση του Σώματος και του Πνεύματος, δια βίου!

Λίγα λόγια για το Συγγραφέα

Ο Στέφανος Λυραντωνάκης γεννήθηκε το 1976 και ζει στα Χανιά της Κρήτης.

Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Αθηνών, με Μεταπτυχιακές σπουδές στο Πρόγραμμα «Επιστήμες της Αγωγής», της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ε.Α.Π. Είναι π. Ομοσπονδιακός Προπονητής – Τεχνικός Σύμβουλος της Εθνικής ομάδας Ποδηλασίας στην Ε.Ο.Π.

Εργάζεται ως Εκπαιδευτικός Ειδικής Φυσικής Αγωγής, ενώ έχει διατελέσει και Διευθυντής σε σχολική μονάδα Ειδικής Αγωγής στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Επίσης ασχολείται ως καθοδηγητής στον χώρο του fitness.

Υπήρξε 5 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος Ανδρών και μέλος της Εθνικής ομάδας Ποδηλασίας. Τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις της εκπλήρωσε στις Ειδικές Δυνάμεις Αμφίβιων Καταδρομών.

Διαβάστε περισσότερα: https://ekdoseis-radamanthys.webnode.gr/products/imerologio-2021-somatikis-askisis-ygeias-kai-eyexias/