Νέα - Ειδήσεις

Ζήστε στιγμές «Χακούνα Ματάτα» και διεκδικήστε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο Λονδίνο μέσα από τον ΝΕΟ διαγωνισμό των παιδικών δημητριακών της Nestlé!

03 Σεπτεμβρίου 2019
2673 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
xakoyna-matata-kai-taksidi-sto-londino-diagonismo-paidikon-dimitriakon-nestle

Η συγκινητική ιστορία του «Βασιλιά των Λιονταριών» της Disney και τα παιδικά δημητριακά πρωινού της Nestlé έρχονται να γεμίσουν το πρωινό σας με στιγμές… «Χακούνα Ματάτα»! Τώρα με τον νέο διαγωνισμό των αγαπημένων παιδικών δημητριακών μπορείτε να διεκδικήσετε ένα υπέροχο οικογενειακό ταξίδι στο Λονδίνο και να δείτε από κοντά το μιούζικαλ «The Lion King». Η εμπειρία όμως δεν σταματά εδώ!

Το ταξίδι περιλαμβάνει 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*, μοναδικές οικογενειακές εμπειρίες, όπως βόλτα στο ζωολογικό κήπο, τον γύρο του Λονδίνου με λεωφορείο αλλά και μια δωροεπιταγή αξίας 200£ για το Disney Store! Παράλληλα, 300 τυχεροί θα κερδίσουν συλλεκτικά δώρα με τους αγαπημένους ήρωες της ιστορίας «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» της Disney, που σίγουρα θα κάνουν τα πρωινά σας ακόμα πιο όμορφα και περιπετειώδη!

Αναζητήστε τον προωθητικό κωδικό στις ειδικές συσκευασίες των δημητριακών NESQUIK®, NESQUIK® DUO, NESQUIK® EXTRA CHOCO WAVES, HONEY CHEERIOS® και COOKIE CRISP®, καταχωρήστε τον στο https://www.nestle-cereals.com/gr/el/win-family-safari-celebrate-disneys-lion-king μέχρι τις 31/10/2019 και μπείτε στην κλήρωση για 2 μαγευτικά ταξίδια στο Λονδίνο γεμάτα εξερεύνηση και νέες περιπέτειες!