Νέα - Ειδήσεις

NaturNes Bio: Νέα σειρά Βιολογικών βρεφικών γευμάτων και δημητριακών από την Nestlé

07 Μαΐου 2018
11766 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
nea seira viologikon vrefikon gevmaton kai dimitriakon apo tin nestle

Αθήνα, 26 Απριλίου 2018 – Η Nestlé, γνωρίζοντας καλά ότι οι σύγχρονες μητέρες δεν κάνουν κανένα συμβιβασμό όταν πρόκειται για τη διατροφή του μικρού τους και ότι οι σωστές διατροφικές συνήθειες χτίζονται από νωρίς, παρουσιάζει τη νέα σειρά βιολογικών βρεφικών γευμάτων και δημητριακών Nestlé NaturNes Bio φτιαγμένα από 100% βιολογικά φρούτα, λαχανικά και δημητριακά και με υπέροχη γεύση, έτοιμα να τα απολαύσουν οι μικροί μας φίλοι….

Δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσικό, από την φροντίδα που μια μητέρα προσφέρει στο παιδί της. Γι’ αυτό και η νέα σειρά βιολογικών βρεφικών γεύματων σε βαζάκια και βιολογικών βρεφικών δημητριακών κλείνει μέσα της όλη την αγνότητα και την απλότητα της φύσης, αφού όλα τα  φρούτα, λαχανικά, δημητριακά και κρεατικά είναι 100% βιολογικά και προέρχονται από επιλεγμένες καλλιέργειες, ενώ, ταυτόχρονα, δίνει στις μαμάδες τη δυνατότητα να πειραματιστούν και να δημιουργήσουν τους δικούς τους γευστικούς συνδυασμούς, πάντα με την εγγύηση της Nestlé.

Τα έτοιμα βιολογικά βρεφικά γεύματα NaturNes Bio, κατάλληλα από τον 5ο μήνα, προέρχονται από 100% βιολογικά φρούτα και 100% βιολογικά λαχανικά, ειδικά επιλεγμένα για βρέφη, μαγειρεμένα στον ατμό, διατηρώντας, έτσι, όλα τα θρεπτικά συστατικά τους. Μέσα σε κενό αέρος και με τον πιο ασφαλή τρόπο, η Nestlé έχει ¨κλείσει¨ τα καλύτερα βιολογικά φρούτα (μήλα, ροδάκινα βερίκοκα, μπανάνες, αχλάδια), και έχει δημιουργήσει θρεπτικά γεύματα χωρίς καμία προσθήκη ζάχαρης ή συντηρητικά, διατηρώντας αναλλοίωτες τις θρεπτικές ιδιότητές τους.

Στην ίδια σειρά, το βιολογικό γεύμα λαχανικών με 100% βιολογικό αρακά, μπρόκολο και κολοκυθάκι, είναι ιδανικό για την πρώτη επαφή με τα λαχανικά, αλλά και ως συμπλήρωμα ή σε συνδυασμό με άλλα γεύματα που μπορεί να ετοιμάσει η μαμά!

Για τα παιδάκια από 6 μηνών και πάνω, τα βιολογικά βρεφικά γεύματα φέρνουν δύο ακόμα υπέροχους συνδυασμούς: ζυμαρικά (κους κους) με κοτόπουλο και ζυμαρικά με σάλτσα κρέατος που θα ξετρελάνουν τους μικρούς μας φίλους, προσφέροντάς τους ταυτόχρονα θρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για την ανάπτυξή τους.

Τα βιολογικά βρεφικά δημητριακά της Nestlé είναι φτιαγμένα από 100% βιολογικά δημητριακά (σιτάρι και βρώμη), από επιλεγμένες καλλιέργειες, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές, ενώ διαλύονται εύκολα δημιουργώντας μια υπέροχη κρέμα, σε τρεις ξεχωριστές γεύσεις:

  • Χωρίς γάλα: με σιτάρι και βρώμη & με σιτάρι, βρώμη και γεύση βανίλιας
  • Με γάλα: με σιτάρι, βρώμη και μπανάνα

Δοκιμάστε να τα συνδυάσετε με φρέσκα φρούτα ή λαχανικά της επιλογής σας, δημιουργώντας ένα υπέροχο γεύμα για το μωρό σας!

Μπορείτε να προσφέρετε τα νέα βιολογικά βρεφικά γεύματα και βιολογικά βρεφικά δημητριακά NaturNes Bio μόνα τους, ως γεύμα, αλλά και ως μια εξαιρετική βάση για να κάνετε τους δικούς σας συνδυασμούς, είτε δοκιμάζοντας να τα συνδυάσετε μεταξύ τους, είτε με πρώτες ύλες που έχετε οι ίδιες ετοιμάσει. Μπορούμε να συνδυάσουμε για παράδειγμα τα βιολογικά βρεφικά γεύματα NaturNes Bio με γιαούρτι και διαφορετικά φρούτα ώστε να δώσουμε ποικιλία και περισσότερα ακόμη θρεπτικά συστατικά.