Νέα - Ειδήσεις

Πιες και εσύ έναν Λουμίδης Παπαγάλος και κάνε την κάθε στιγμή ξεχωριστή! Διότι, έκαστος στο είδος του.... και ο Λουμίδης στους καφέδες.

19 Δεκεμβρίου 2017
6582 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
loumidis papagalos ellhnikos kafes

Μιας και οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων καταφθάνουν, χαρίστε στον εαυτό σας ξεχωριστές εμπειρίες ελληνικού καφέ Λουμίδης Παπαγάλος επιλέγοντας τον καφέ που σας ταιριάζει, καθώς κάθε συσκευασία είναι…έκαστη στο είδος της!

Επιλέξτε στιγμές απόλαυσης με το αυθεντικό παραδοσιακό χαρμάνι του Λουμίδης Παπαγάλος Παραδοσιακός, που προσφέρει πλούσια γεύση ελληνικού καφέ και ξεχωριστό άρωμά.

Ενώ, για τις ιδιαίτερες στιγμές με τους αγαπημένους σας δοκιμάστε τον εκλεκτό καφέ Λουμίδης Παπαγάλος Αρχοντικός με το πλούσιο καϊμάκι που προέρχεται από διαλεχτούς και λεπτοκομμένους κόκκους.

Αν παρόλα αυτά οι έντονοι ρυθμοί δεν σταματούν ούτε στις γιορτές, ο Λουμίδης Παπαγάλος Σκούρος αποτελεί την ιδανική πρόταση για να αποκτήσετε την τόνωση που χρειάζεστε με την ξεχωριστή έντονη γεύση που χαρίζει ενέργεια και εγρήγορση.

Ακόμα και για εσάς που επιθυμείτε να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας καφέ όλες τις ώρες της μέρας υπάρχει η επιλογή του Λουμίδης Παπαγάλος χωρίς καφεΐνη που σας χαρίζει την αγαπημένη γεύση και το ιδιαίτερο άρωμα... και χωρίς καφεΐνη.

Και επειδή γιορτινές ημέρες χωρίς τους αγαπημένους σας δεν γίνεται...επιλέξτε τον μεγάααλο καφέ Λουμίδης Παπαγάλος Κουπάτος, που περιέχει την ιδανική αναλογία από τις ποικιλίες καφέ Arabica & Robusta και καβουρδίζεται ιδανικά, ώστε να προσφέρει μια απαλή γεύση και να αποτελεί την τέλεια επιλογή για διπλό ελληνικό καφέ!

Ο Λουμίδης Παπαγάλος σας εύχεται καλές γιορτές με έναν ελληνικό καφέ για κάθε περίσταση.