Νέα - Ειδήσεις

Γιατροί & Παιδίατροι από όλη την Ελλάδα δημιουργούν εκπληκτικά video ενημέρωσης, για την Παγκόσμια μέρα της Μηνιγγίτιδας

25 Απριλίου 2017
5409 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
mathe prolave drase mhnigitida

Photo source: www.childrencare.gr

Μοιράσου τα παρακάτω video και σώσε και εσύ μια παιδική ζωή από τη Μηνιγγίτιδα.

Μάθε, Δράσε, Πρόλαβε. Αυτό είναι το μήνυμα γιατρών και παιδιάτρων από όλη την Ελλάδα που στέλνουν στους γονείς, σήμερα Παγκόσμια μέρα της Μηνιγγίτιδας #24HourMeningitis

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Παιδίατροι από όλη την Ελλάδα, ο Πρόεδρος κος Κωνσταντίνος Νταλούκας της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής και τα μέλη της, γίνονται σύμμαχοι στον αγώνα κατά της #Μηνιγγίτιδας, μίας από τις πιο επικίνδυνες νόσους για τα παιδιά.

«Η μηνιγγίτιδα προλαμβάνεται και θεραπεύεται μόνο μέσω του εμβολιασμού» είναι το μήνυμα που στέλνει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης στους γονείς όλης της χώρας.

Ενώ ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής κος Νταλούκας στο μήνυμα του σημειώνει τη σημασία της συνεργασία γονιών και παιδιάτρων για την καταπολέμηση της νόσου λέγοντας «Η ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ - Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ. Γονείς και παιδίατροι πρέπει να λειτουργήσουν με κοινό στόχο την πρόληψη για την καταπολέμηση της ασθένειας»

Μέσα από τα δύο αυτά δύο πολύ φρέσκα και απολύτως κατανοητά videos που δημιούργησαν αφιλοκερδώς, ιατροί και παιδίατροι από όλη την Ελλάδα ενημερώνουν με απλό τρόπο και απαντούν στα ερωτήματα και την αγωνία χιλιάδων γονέων για αυτήν την επικίνδυνη και ύπουλη νόσο, που στοιχίζει τις ζωές πολλών παιδιών στην Ελλάδα και αφήνει σε πολλά άλλα σοβαρές μακροχρόνιες συνέπειες.

  • Τι είναι η Μηνιγγίτιδα;
  • Ποιά είναι τα συμπτώματα και οι επιπτώσεις της;
  • Ποιος είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος πρόληψης;

είναι μερικές απο τις ερωτήσεις που θα βρούν έγκυρες απαντήσεις οι γονείς.

Η πρόληψη και ο εμβολιασμός αποτελούν τους πιο ασφαλείς τρόπους αντιμετώπισης είναι το βασικό μήνυμα που δίνουν οι ειδικοί.

Δείτε εδώ τα videos εδώ: 

Μάθε, Δράσε, Πρόλαβε

Μοιράσου αυτά τα videos και σώσε και εσύ μια παιδική ζωή από τη Μηνιγγίτιδα.

Πλήθος άρθρων για την ενημέρωση σας για τη σοβαρή αυτή νόσο, μπορείτε να διαβάσετε, επισκεπτόμενοι τώρα το www.childrencare.gr την επίσημη σελίδα ιατρικής ενημέρωσης και πρόληψης για τα παιδιά που δημιούργησε αφιλοκερδώς η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής.