Νέα - Ειδήσεις

Το Hydra’ s Trail Event 2017 με Μέγα Χορηγό την εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε στέφθηκε για ακόμα μία χρονιά με μεγάλη επιτυχία!

18 Απριλίου 2017
5085 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
hydras trail event 2017 papadopoulou

Την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 4ο κατά σειρά Hydra’s Trail Event στο ιστορικό και κοσμοπολίτικο νησί της Ύδρας.

Για τέταρτη χρονιά, Μέγας Χορηγός ήταν η εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., η οποία πρόσφερε στους αθλητές των αγώνων, μπάρες δημητριακών Digestive Bar Παπαδοπούλου για να έχουν περισσότερη ενέργεια, στα πλαίσια μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

Η άριστη διοργάνωση των φετινών αγώνων, σε συνδυασμό με τον ιδανικό καιρό, συνέβαλαν στο να δώσουν οι αθλητές τον καλύτερο εαυτό τους, προσφέροντας παράλληλα ένα θεαματικό αγωνιστικό διήμερο αγώνων ορεινού τρεξίματος, το οποίο χάρισε στιγμές συγκίνησης και καταχειροκροτήθηκε από τους εκατοντάδες κατοίκους και επισκέπτες που το παρακολούθησαν.

Το νησί κατακλύστηκε με περισσότερους από 1.000 δρομείς, εγχώρια και διεθνή ονόματα του ορεινού τρεξίματος, οι οποίοι απόλαυσαν τις αγωνιστικές διαδρομές που συνδυάζουν βουνό, θάλασσα, καλντερίμια αλλά και τα ορεινά μονοπάτια της γραφικής Ύδρας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ A.E. προσέφερε στιγμές απόλαυσης μέσα από την ποικιλία των προϊόντων που διαθέτει, ενώ το βράδυ του Σαββάτου, φρόντισε ώστε οι αθλητές και οι θεατές να απολαύσουν την όμορφη νύχτα, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής μπάντας.