Νέα - Ειδήσεις

Λάβετε μέρος στην έρευνα της EFSA "How certain are you?"

24 Φεβρουαρίου 2017
5844 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
efsa how certain are you

Photo source: www.bigstockphoto.com

Αξιότιμοι κκ,

Δεν μπορούμε να είμαστε ποτέ απολύτως βέβαιοι για το μέλλον, είτε στην επιστήμη ή στην καθημερινή μας ζωή. Ακόμα και όταν υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι κάτι θα συμβεί, θα υπάρχει σχεδόν πάντα κάποια αβεβαιότητα σχετικά με το αποτέλεσμα. Αλλά λαμβάνοντας υπόψη την αβεβαιότητα αυτή, μπορούμε συχνά να λάβουμε καλύτερες και πιο διαφανείς αποφάσεις για πράγματα που μπορεί να επηρεάσουν το τι θα συμβεί.

Μπορείτε να μας βοηθήσετε;

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων και ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων διεξάγουν έρευνα με στόχο τη βελτίωση του τρόπου που επικοινωνούμε και εξηγούμε τις επιστημονικές αβεβαιότητες που σχετίζονται με την αξιολόγηση της επικινδυνότητας στα τρόφιμα.

Η έρευνα απευθύνεται στο ευρύ κοινό, τους φορείς χάραξης πολιτικής και λήψης αποφάσεων, τις επιχειρήσεις τροφίμων, τα μέσα ενημέρωσης και τους επιστημονικούς αξιολογητές.

Παρακαλώ λάβετε μέρος στην έρευνα σήμερα (διαθέσιμο στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ελληνικά, ρουμανικά και ισπανικά). Η έρευνα διαρκεί περίπου 10 λεπτά και βρίσκεται εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για την έρευνα μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο της EFSA.