Νέα - Ειδήσεις

Νέα καμπάνια Barilla: Μαγείρεψε τώρα με Barilla. Γιατί κι εσύ αξίζεις ένα μπράβο!

28 Μαρτίου 2016
8472 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
barilla siskevasia

Η Barilla, η διάσημη μάρκα ζυμαρικών, παρουσιάζει τη νέα διαφημιστική της καμπάνια με μήνυμα «Αξίζεις ένα μπράβο!».

Ολόκληρη η νέα καμπάνια της Barilla: «Αξίζεις ένα μπράβο» στηρίζεται στη λέξη «μπράβο», μια λέξη που χρησιμοποιείται σχεδόν παγκόσμια και χαρακτηρίζει την αναγνώριση, τη διάκριση, την επίτευξη των στόχων. Μια έννοια που αποτελεί την κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε προσπάθεια και χαρακτηρίζει το όραμα και την αισιοδοξία κάθε ανθρώπου που θέτει στόχους, δουλεύει σκληρά, υπερπηδάει τα εμπόδια και τελικά τα καταφέρνει. Το «μπράβο» και τα συναισθήματα που γεννά αυτή η πανίσχυρη λέξη, αποτέλεσε έμπνευση για τη νέα ταινία της Barilla και επιβραβεύει κάθε μικρή ή μεγάλη προσπάθεια για δημιουργία στην κουζίνα.

Πρωταγωνιστές της νέας ταινίας είναι ένας σύγχρονος πατέρας και η έφηβη κόρη του, η οποία σαν επιβράβευση που πέρασε την οντισιόν σε μια σχολή χορού, ετοιμάζεται να απολαύσει ένα μοναδικό δείπνο που της ετοιμάζει εκείνος, με προϊόντα Barilla! Η πλοκή της νέας ταινίας είναι απλή, καθώς βασίζεται στην οικογενειακή θαλπωρή, στην ιδιαίτερη σχέση παιδιού και γονέα, με την οποία όλοι ταυτιζόμαστε, και φυσικά στο «μπράβο»: μία λέξη που όλοι ξέρουν. Όπως ακριβώς και τα ζυμαρικά!

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Barilla θα υποστηριχθεί εκτός από την ταινία στην τηλεόραση και με digital επικοινωνία σε youtube, webtv, ενέργειες στα social media καθώς και ΒΤL ενέργειες στα σημεία πώλησης.

Barilla. Αξίζεις ένα μπράβο.