Νέα - Ειδήσεις

Η Barilla εμπνέεται από την ελληνική κουζίνα και δημιουργεί!

04 Μαρτίου 2016
7140 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
barilla kouzina zymarika

Νέα προϊόντα Barilla: Κριθαράκι, Παστίτσιο, Κοφτό.

Η Barilla, η διάσημη μάρκα ζυμαρικών, φέρνει στο ελληνικό τραπέζι 3 νέα προϊόντα!

Κριθαράκι, Παστίτσιο και Κοφτό, στην γνωστή μπλε συσκευασία, είναι διαθέσιμα στα ράφια των καταστημάτων για όλους τους λάτρεις των αυθεντικών γεύσεων και των αγαπημένων ελληνικών συνταγών.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Barilla παρουσιάζει τη νέα διαφημιστική της καμπάνια με μήνυμα «Είναι συγκινητικό! Η Barilla εμπνέεται από την ελληνική κουζίνα και δημιουργεί». Οι τέσσερεις πρωταγωνιστές της ταινίας δοκιμάζουν, υπό τους ήχους της διάσημης όπερας, γευστικά πιάτα μαγειρεμένα με τα νέα προϊόντα Barilla και δακρύζουν από συγκίνηση μετά την πρώτη μπουκιά.

Τα νέα προϊόντα έρχονται να συγκινήσουν με την απαράμιλλη ποιότητα, γεύση και εξαιρετική απόδοσή. Το Κριθαράκι και το Κοφτό χυλώνουν τέλεια, χωρίς να λιώνουν, με ιδανικό κράτημα στο βράσιμο και τέλεια υφή, ενώ με το Παστίτσιο τα ζυμαρικά διατηρούν το σχήμα τους και όλη τους τη γεύση!

Επίσης, δίνουν τη δυνατότητα για πολλούς γευστικούς συνδυασμούς και συνταγές και δένουν τέλεια με τις σάλτσες Barilla.

Πιστή στη φιλοσοφία της πως όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν πρόσβαση στο θρεπτικό φαγητό και να απολαμβάνουν μια καλή ζωή διαχρονικά, η Barilla αποδεικνύει ακόμα μια φορά τη δέσμευσή της να αναβαθμίζει και να εξελίσσει διαρκώς τα προϊόντα και τις συσκευασίες της με στόχο τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, αλλά και τη βελτίωση της αγοραστικής εμπειρίας των καταναλωτών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το video και να ενημερωθούν περαιτέρω σχετικά με τα νέα προϊόντα στο ειδικό microsite http://ellinikasximata.barilla.gr/

Barilla. Αξίζεις ένα μπράβο.