Εκδηλώσεις

Το medNutrition συμμετέχει ενεργά στη μάχη κατά της οστεοπόρωσης

08 Οκτωβρίου 2015
20655 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Το medNutrition συμμετέχει ενεργά στη μάχη κατά της οστεοπόρωσης

Ενεργό συμμετοχή στο 9ο ενημερωτικό συνέδριο για τη σκελετική υγεία που διοργανώνει ο σύλλογος «πεταλούδα» το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης, θα έχουν οι επιστημονικοί συνεργάτες του medNutrition.

Aναγνωρίζοντας τη σημασία της σωστής διατροφής και την αξία των προληπτικών εξετάσεων στην πρόληψη της οστεοπόρωσης, δέκα συνεργάτες διαιτολόγοι θα βρίσκονται στον χώρο του συνεδρίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, όπου θα πραγματοποιούν δωρεάν λιπομετρήσεις και θα παρέχουν διατροφικές συμβουλές στο κοινό (για ραντεβού καλέστε στα τηλ. 2132086698, 6979252570 & 6979251025).

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, δύο καταξιωμένοι συνεγάτες του medNutrition, θα μιλήσουν για σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με τη διατροφή, την άσκηση και την πρόληψη στην οστεοπόρωση.

Πιο συγκεκριμένα, στις 16.30 μ.μ. ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MMedSci.SRD κ. Χάρης Δημοσθενόπουλος θα ξεδιαλύνει όλους τους μύθους και τις αλήθειες που έχουν σχέση με το γάλα, ενώ στις 18.15 μ.μ. η Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος, ΜSc, και συγγραφέας του βιβλίου «Μερίδες: Το μέγεθος... μετράει», θα μιλήσει για την αξία των βιταμινών και των συμπληρωμάτων στη θωράκιση της σκελετικής μας υγείας και στην πρόληψη της οστεοπόρωσης.

Αν δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ομιλίες μέσω live streaming:

Για την ομιλία της κ. Κατσαρόλη, πατήστε εδώ: Live streaming

Για την ομιλία του κ. Δημοσθενόπουλου, πατήστε εδώ: Live streaming