Διαγωνισμοί

Δημητριακά και Μπάρες Δημητριακών Ολικής Άλεσης FITNESS® για ένα θρεπτικό πρωινό!

13 Ιανουαρίου 2021
12612 Προβολές
3 λεπτά να διαβαστεί
fitness bars

Μήπως οι στόχοι σας για τη νέα χρονιά περιλαμβάνουν τη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών σας; Από πού μπορείτε να ξεκινήσετε την προσπάθειά σας;

Η απάντηση είναι απλή: Κάντε την αρχή με ένα θρεπτικό πρωινό!  

Μία ιδανική πρόταση είναι τα δημητριακά κι οι μπάρες δημητριακών ολικής άλεσης FITNESS®! Με πρώτη ύλη το σιτάρι και τη βρώμη ολικής άλεσης αποτελούν πλούσια πηγή Φυτικών Ινών και Βιταμινών του συμπλέγματος Β και βοηθούν στην απελευθέρωση ενέργειας από την τροφή. Έτσι αποτελούν μία εξαιρετικά υγιεινή κι εύκολη επιλογή πρωινού αλλά και σνακ για όσους θα συνεχίσουν να έχουν απαιτητικό πρόγραμμα και το 2021. Η θρεπτική τους αξία σε συνδυασμό με την τεράστια ποικιλία των διαθέσιμων γεύσεων, σίγουρα θα σας κερδίσουν!

Κάντε λοιπόν το πρώτο βήμα για τις νέες υγιεινές συνήθειες σας από σήμερα κιόλας.

Δημητριακά Original

Οι αγαπημένες νιφάδες σιταριού και βρώμης ολικής άλεσης FITNESS® αποτελούν μία επιλογή ισορροπημένη σε λιπαρά και θερμίδες και ταυτόχρονα πλούσια σε φυτικές ίνες που θα σας κάνουν να αγαπήσετε κάθε κουταλιά!

Δημητριακά με Μαύρη Σοκολάτα

Οι απλές αγαπημένες νιφάδες σιταριού και βρώμης ολικής άλεσης FITNESS® αναμειγνύονται με νιφάδες βουτηγμένες σε πλούσια λαχταριστή μαύρη σοκολάτα και δίνουν όλη τη γεύση και την ενέργεια που χρειάζεστε για το ξεκίνημα της ημέρας σας.

Δημητριακά με Φρούτα

Οι τραγανές νιφάδες σιταριού και βρώμης ολικής άλεσης FITNESS® εμπλουτίζονται με ανανά, παπάγια, καρύδα, μήλο και σταφίδες για ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία κι απόλαυση στο πρωινό σας. 

Μπάρα δημητριακών με Κόκκινα Φρούτα

Ο μοναδικός συνδυασμός φράουλας με cranberries και δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® πάνω σε μία πλούσια βάση γιαουρτιού, κάνει το αποτέλεσμα θεϊκό.

Μπάρα δημητριακών με Σοκολάτα γάλακτος και Φουντούκι

Η λαχταριστή γέμιση σοκολάτας γάλακτος με άρωμα φουντουκιού και νιφάδες δημητριακών ολικής άλεσης FITNESS® υπόσχεται να ενθουσιάσει κάθε ουρανίσκο.

Πάρτε κι εσείς μέρος στον διαγωνισμό και διεκδικήστε (2) δύο πακέτα δημητριακών πρωινού FITNESS, (1) ένα πακέτο δημητριακών πρωινού FITNESS Dark Chocolate, (1) ένα πακέτο δημητριακών πρωινού FITNESS Fruits, (1) ένα πακέτο με μπάρες δημητριακών FITNESS Red Berries και (1) ένα πακέτο μπάρες δημητριακών FITNESS Delice Chocolate & Hazelnut. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην ακόλουθη φόρμα και γίνετε ένας από τους 10 τυχερούς... Καλή επιτυχία!

Η κλήρωση έχει ολοκληρωθεί και οι 10 τυχεροί νικητές είναι:

 

 1. Μαρία Ζαρναβέλη 
 2. Θεοδώρα Λουφαρδάκη 
 3. Αλέξανδρος Θεολόγου 
 4. ΖΑΦΕΙΡΕΝΙΑ ΚΟΤΖΑΜΑΝΗ
 5. Αλεξάνδρα Δήμητρα Λυκουρεση
 6. ειρηνη στεργιου
 7. ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΟΣ 
 8. ΕΦΗ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ 
 9. Μαριάννα Κιοστεράκη
 10. Σουλιώτη Μηλιτσα  

Όροι συμμετοχής:

 • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου (10) δέκα νικητές θα κερδίσουν από (6) έξι συσκευασίες με δημητριακά και μπάρες δημητριακών ολικής άλεσης FITNESS® (2 πακέτα δημητριακών πρωινού FITNESS, 1 πακέτο δημητριακών πρωινού FITNESS Dark Chocolate, 1 πακέτο δημητριακών πρωινού FITNESS Fruits, 1 πακέτο με μπάρες δημητριακών FITNESS Red Berries και 1 πακέτο μπάρες δημητριακών FITNESS Delice Chocolate & Hazelnut.
 • Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό κατά το χρονικό διάστημα από τη Τετάρτη 13 Ιανουαρίου στις 11:00 π.μ. έως την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στις 11:00 π.μ.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να εισέλθουν στον ιστότοπο medNutrition.gr και συγκεκριμένα στον συγκεκριμένο διαγωνισμό όπου θα συμπληρώσουν την ανωτέρω ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και ακριβή τους στοιεία (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίου και τηλέφωνο) και να υποβάλουν τη συμμετοχή τους, αφού αποδεχτούν τους όρους του Διαγωνισμού.
 • Τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα καταστρέφονται από τη βάση δεδομένων του medNutrition, το αργότερο εντός τριών (3) μηνών από την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού, εκτός εάν έχετε επιλέξει να λαμβάνετε διατροφική ενημέρωση από το medNutrition. Στην δεύτερη περίπτωση μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας, όποια στιγμή επιθυμείτε, είτε στέλνοντας email στο info@mednutrition.gr είτε κλικάροντας τον σύνδεσμο «Διαγραφή από τη λίστα» που θα βρείτε σε κάθε εβδομαδιαίο newsletter.
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα της www.random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
 • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
 • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή.
 • Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής:
  -Για τους κατοίκους Αθηνών, παραλαβή τους από το γραφείο του medNutrition στο Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21. Ο κάθε νικητής που παραλαμβάνει το δώρο του θα υπογράφει φόρμα αποδοχής του δώρου, όπου θα συμπεριλαμβάνει το όνομα, το επίθετό του και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου του. Οι φόρμες αυτές θα διαβιβαστούν στην εταιρεία-χορηγό του διαγωνισμού (CPW ΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΠΡΩΙΝΟΥ Α.Ε.) καθαρά και μόνο για επιβεβαίωση παραλαβής του δώρου, μέσω της διαφημιστικής εταιρείας MCCANN ERICKSON.
  -Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους. Αντίγραφο του voucher αποστολής θα διαβιβάζεται στην εταιρεία-χορηγό του διαγωνισμού (CPW ΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΠΡΩΙΝΟΥ Α.Ε.) καθαρά και μόνο για επιβεβαίωση παραλαβής του δώρου, μέσω της διαφημιστικής εταιρείας MCCANN ERICKSON.
 • Μετά την απόδοση των Δώρων, οποιαδήποτε δεδομένα, προσωπικά ή μη των νικητών του διαγωνισμού, που διατηρεί η εταιρεία χορηγός CPW ΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΠΡΩΙΝΟΥ Α.Ε. και η διαφημιστική MCCANN ERICKSON θα καταστρέφονται, το αργότερο εντός έξι (6) μηνών από την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.
 • Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.