Διαγωνισμοί

Πάρτε την Ενέργεια μαζί σας με Μπάρες Δημητριακών Ολικής Άλεσης FITNESS®

29 Ιανουαρίου 2020
14211 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
fitness bars

Τι είναι αυτό που κάνει τις μπάρες δημητριακών FITNESS® να ξεχωρίζουν; Μα ο συνδυασμός των συστατικών τους...!

Φτιάχνονται με σιτάρι και βρώμη ολικής άλεσης και αποτελούν πηγή Φυτικών Ινών και Βιταμινών του συμπλέγματος Β, που βοηθούν στην απελευθέρωση ενέργειας από την τροφή. Γι' αυτό αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή πρωινού on-the-go, αλλά και ένα υγιεινό σνακ, απαραίτητο για όσους θέλουν να έχουν την «ενέργεια» πάντα μαζί τους. Και τα «μυστικά» δεν σταματούν εδώ, καθώς μπορείς να βρεις γεύσεις ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Σοκολάτα και Μπανάνα

Οι αγαπημένες νιφάδες δημητριακών ολικής άλεσης FITNESS® συνδυάζονται με... κομματάκια σοκολάτας και μπανάνας και το αποτέλεσμα είναι απλά, εκρηκτικό.

Φράουλα και Cranberries

Ο λαχταριστός συνδυασμός των φρούτων και των δημητριακών πάνω σε μία πλούσια βάση με γεύση γιαουρτιού, κάνει τις μπάρες αυτές μοναδικές στο είδος τους και απογειώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Γίνε κι εσύ ένας από τους (5) πέντε τυχερούς που θα κερδίσουν (6) έξι πακέτα με μπάρες δημητριακών FITNESS, (3) τρία από τις δύο παραπάνω γεύσεις. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα που ακολουθεί και καλή επιτυχία!

Η κλήρωση έχει ολοκληρωθεί και οι 5 τυχεροί νικητές είναι:

 1. ευη θεοδωρου
 2. Διονυσης Καρύδης
 3. Georgios Logothetis
 4. ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΓΡΙΒΑ
 5. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΛΚΙΑ

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή! 


Όροι συμμετοχής:

 • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου (5) πέντε νικητές θα κερδίσουν από (6) έξι συσκευασίες με μπάρες δημητριακών ολικής άλεσης FITNESS® (3 πακέτα μπάρες δημητριακών FITNESS® Choco Banana και 3 πακέτα μπάρες δημητριακών FITNESS® Red Berries). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό κατά το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 17:00 έως την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στις 11:00.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να εισέλθουν στον ιστότοπο medNutrition.gr και συγκεκριμένα στον συγκεκριμένο διαγωνισμό όπου θα συμπληρώσουν την ανωτέρω ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και ακριβή τους στοιεία (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίου και τηλέφωνο) και να υποβάλουν τη συμμετοχή τους, αφού αποδεχτούν τους όρους του Διαγωνισμού.
 • Τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα καταστρέφονται από τη βάση δεδομένων του medNutrition, το αργότερο εντός τριών (3) μηνών από την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού, εκτός εάν έχετε επιλέξει να λαμβάνετε διατροφική ενημέρωση από το medNutrition. Στην δεύτερη περίπτωση μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας, όποια στιγμή επιθυμείτε, είτε στέλνοντας email στο info@mednutrition.gr είτε κλικάροντας τον σύνδεσμο «Διαγραφή από τη λίστα» που θα βρείτε σε κάθε εβδομαδιαίο newsletter.
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα της www.random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
 • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
 • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή.
 • Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής:
  -Για τους κατοίκους Αθηνών, παραλαβή τους από το γραφείο του medNutrition στο Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21. Ο κάθε νικητής που παραλαμβάνει το δώρο του θα υπογράφει φόρμα αποδοχής του δώρου, όπου θα συμπεριλαμβάνει το όνομα, το επίθετό του και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου του. Οι φόρμες αυτές θα διαβιβαστούν στην εταιρεία-χορηγό του διαγωνισμού (CPW ΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΠΡΩΙΝΟΥ Α.Ε.) καθαρά και μόνο για επιβεβαίωση παραλαβής του δώρου, μέσω της διαφημιστικής εταιρείας MCCANN ERICKSON.
  -Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους. Αντίγραφο του voucher αποστολής θα διαβιβάζεται στην εταιρεία-χορηγό του διαγωνισμού (CPW ΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΠΡΩΙΝΟΥ Α.Ε.) καθαρά και μόνο για επιβεβαίωση παραλαβής του δώρου, μέσω της διαφημιστικής εταιρείας MCCANN ERICKSON.
 • Μετά την απόδοση των Δώρων, οποιαδήποτε δεδομένα, προσωπικά ή μη των νικητών του διαγωνισμού, που διατηρεί η εταιρεία χορηγός CPW ΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΠΡΩΙΝΟΥ Α.Ε. και η διαφημιστική MCCANN ERICKSON θα καταστρέφονται, το αργότερο εντός έξι (6) μηνών από την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.
 • Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.